To je to što me zanima!

Ma kakav Bale?! Luka riješio finale, a nije među tri najbolja

Modrić je nedvojbeno bio najbolji igrač finala klupskog Svjetskog prvenstva, zabio je i asistirao, ali tri Baleova gola Japancima očito imaju veću važnost...
Vidi originalni članak

Luka Modrić prošle sezone osvojio je Zlatnu loptu za najboljeg igrača Svjetskog klupskog prvenstva. Rijetki su... ma nitko nije očekivao da će to biti početak fenomenalne sezone i godine, u kojoj se okitio i najvećim mogućim uspjesima u nogometu: osvojio je nagradu za nogometaša godine u izboru Fife (The Best), France Footballa (Ballon d'Or) i Uefe, te bio najbolji igrač Svjetskog prvenstva nakon što je Hrvatsku vukao do finala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Luka Modrić bio je po mnogima i najbolji igrač klupskog SP-a 2018. u kojem je Real postao prvi klub s tri uzastopna naslova. Ali nije se dogodilo.

Unatoč tome što je golom, asistencijom i odličnom igrom vukao Real, slomio otpor Al Aina, Modrić briljantnu godinu nije zaokružio još jednim priznanjem za najboljeg.

Zamislite, žiri je uspio u tih osam utakmica u Emiratima vidjeti barem trojicu igrača boljih od Luke!?

Pa ako su već Garethu Baleu dali Zlatnu loptu na račun hat-tricka Kashimi (u finalu je Velšanin bio loš), teško je shvatiti da su Al Ainov igrač Caio (Srebrna lopta) i pogotovo Gonzalo Martinez iz River Platea bili bolji!

Luka se, dakako, neće žaliti. Iako je zabio slično kao Argentini na SP-u - samo ovaj put ljevicom - iako je asistirao Ramosu za 3:0, pa i izveo korner nakon kojeg je Llorente fenomenalno pogodio za 2:0, iako je imao još jedan sjajan udarac koji je golman jedva zaustavio, iako je dirigirao Realovom igrom... ma iako je bio nedvojbeno najbolji igrač finala!

Modrić je godinu završio kao svjetski prvak. I najbolji igrač SP-a. Ovaj put - neokrunjeni.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • mark9_1 23.12.2018.

    Ronaldo je dobar za pravit lovu, okupljat sponzore, magnet za pare, daleko od toga da nije dobar nogometaš ali na terenu ne igra 1 igrač već njih 11 i svi su bitni. Malo je nezahvalno prema drugim igračima što svi gledaju ko je dao koliko golova a recimo niko se ne divi koliko se puta krilni igrač probio po svojoj strani, niko negleda koliko puta je stoper ( branić ) izbio loptu ili spriječio napadača da da gol, niko ne prati kako veza funkcionira koji ritam igre daje, koje lopte dijeli, pregled igre itd., da golman brani sve živo nebi dobio veliko priznanje na kraju godine jer svi na to gledamo da je to normalno e pa nije. Nogomet je puno više od davanja golova.

  • prijava123 23.12.2018.

    1. Gol u 23 nastupa ove sezone i to moćnom Al Ainu. Šteta što je pauza sad bi ga golovi krenuli

  • mestar 23.12.2018.

    Sve u sve u svemu ovo je samo kao prijayeljska utakmic izmedu nerapravnih protivnika, pa nisam ni gledao do krajaja dosadna utakmica i nezanimljiva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare