To je to što me zanima!

'Ma, koji City! Ovaj klub nema tradiciju Manchester Uniteda!'

Dres Citya nema povijest. Sigurno ne kao Barcelonin, Juventusov, Bayernov i Unitedov. Nema ni njihove titule. Ovom je klubu potrebno najmanje deset godina da dostigne United, rekao je Guardiola
Vidi originalni članak

Pep Guardiola je šokirao nogometni svijet točno na Novu godinu najavom kraja svoje karijere. 

- Ostajem ovdje iduće tri sezone, možda više, no približavam se kraju svoje trenerske karijere, u to sam siguran - rekao je Pep poslije teške pobjede nad Burnleyom.

'Građani' drže treće mjesto u Premiershipu uz 42 osvojena boda, sedam madnje od vodećeg Chelsea koji ima i utakmicu manje. Situacija baš i nije najidealnija, a 'ulje na vatru' dolio je i sam Guardiola sljedećom izjavom:

- Dres Citya nema povijest. Sigurno ne kao Barcelonin, Juventusov, Bayernov i Unitedov. Nema ni njihove titule. Ovom je klubu potrebno najmanje deset godina da dostigne United. Jedino kako se može približiti je da svake godine igra u Ligi prvaka. To je važnije nego da osvaja trofeje - 'ispalio' je Pep čime je razljutio navijače Citya.

Navijači nisu oduševljeni igrama i rezultatima kluba pod vodstvom katalonskog stručnjaka.

- Znam da nemam previše vremena, ali potrudit ću se nešto napraviti. Ako ne pobjeđuješ, dobiješ otkaz i dolazi tvoja zamjena. Ovdje sam došao učiti, zato sam se preselio, da bih učio. Da nisam htio učiti, ostao bih u Barceloni. Ovdje se želim dokazati - tvrdi Pep.
 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Joker123 05.01.2017.

    Pa reka je istinu

  • cityzent 05.01.2017.

    kao navijač uniteda slazem se s njim

  • PraviDomoljubNeGlasazaHDZiSDP 05.01.2017.

    Iskompleksirani Pep među velikane ne spomene najveći klub na svijetu, Real Madrid

Komentiraj...
Vidi sve komentare