To je to što me zanima!

Ma koji Messi i Ronaldo?! Svi će u Zürichu gledati samo Evu

Fifinu svečanost izbora najboljeg nogometaša svijeta u Zürichu vodit će prekrasna američka glumica Eva Longoria. U konkurenciji za najboljeg ostali su Messi, Ronaldo i Griezmann
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ili Antoine Griezmann... Jedan od njih trojice u ponedjeljak će u Zürichu biti proglašen najboljim nogometašem svijeta u godini iza nas u izboru Fife.

A svu trojicu kandidata bez puno muke će zasjeniti atraktivna voditeljica. Riječ je o slavnoj glumici Evi Longoriji (41). Bivša supruga Tonyja Parkera svečanost će voditi u društvu Marca Scheryla. Izbor za najboljeg nazvan je The Best, a trofej je dizajnirala hrvatska dizajnerica Ana Barbić Katičić.

Eva Longoria široj je javnosti najpoznatija po ulozi 'očajne kućanice' Gabrielle Solis, no u karijeri je snimila i 20-ak filmova. Aktivna je u humanitarnom radu, a nije joj strana ni politička angažiranost pa je često možete čuti na konvencijama demokrata.

Sve to u ponedjeljak će biti na kratko čekanju jer Eva će voditi izbor za najboljeg nogometaša svijeta u čijoj je organizaciji jedan od najvažnijih ljudi Zvonimir Boban.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • cityzent 08.01.2017.

    Ma dajte pa svi znamo da ce Antolić osvojit nagradu :D sala mala

  • abcčćdžghijklm 08.01.2017.

    ofucana polovnjača,sponzora traži...

  • profi19 07.01.2017.

    Ronaldo ce ju kresnuti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare