To je to što me zanima!

'Ma ne može Sačer igrati u prvoj momčadi Hajduka...'

Dražen Besek, trener Varteksa, nije iznenađen što je Mario Sačer s 18 godina otišao iz matičnog kluba. No nije vjerovao da će otići baš u Hajduk
Vidi originalni članak

Hajduk je iz Varteksa doveo najboljeg strijelca juniorske 1. HNL Marija Sačera. Njegov bivši trener Dražen Besek misli da se zaletio, da još nije igrač ni za prvu momčad Varteksa.
- I prošle sezone Frljužec je bio prvi strijelac juniorskog prvenstva, ali nije odmah iskočio. Ti mladi dečki su previše nestrpljivi - misli Besek, trener poznat po forsiranju mladih. No ne prerano, trener Varteksa kaže da ne treba preskakati stepenice:
- On bi se trebao kaliti negdje gdje će imati minutažu, recimo u drugoj ligi. Ne vjerujem da će on moći igrati u prvoj momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • torcida2007 29.06.2009.

    pa nek taj trener prokomentira kada je on zaigrao za prvu momčad u 1.hnl.......sigurno ce biti ponosan na sebe kako je mlad zaigrao.....što mu je toliko krivo sto momak vjeruje u sebe...neka proba pa ce vidjeti iako mislim da je svaki mladi igrač koji je dosao u Hajduk unisten......bolje bi u Dinamu prosa

  • SmackThat 29.06.2009.

    Treba dečku dat šansu, ako je zabio 33 gola u juniorskoj ligi, pa nije to malo...

  • aletheia 29.06.2009.

    to je samo mišljenje jednog trenera...

Komentiraj...
Vidi sve komentare