To je to što me zanima!

Ma, nedodirljiv je! CR ponovno najplaćeniji sportaš današnjice

Jedina žena na listi nalazi se na 51. mjestu u TOP 100. Riječ je o Sereni Williams, trenutno drugoj igračici svijeta koja zarađuje 27 milijuna dolara godišnje
Vidi originalni članak

I drugu godinu zaredom, Cristiano Ronaldo je najplaćeniji sportaš svijeta. Prema Forbesovoj godišnjoj listi, portugalski kapetan je u 2016. godini zaradio 93 milijuna dolara od plaće, bonusa i sponzora čime je povećao zaradu za 5 milijuna dolara u odnosu na prethodnu godinu.

U njoj je postao i prvi nogometaš u povijesti kojem je to uspjelo.

Njegov veliki rival iz Barcelone, Lionel Messi, dvije je pozicije ispod i zarađuje 13 milijuna manje.

Najviše predstavnika u TOP 100 ima NBA, bejzbol je na 22, dok je nogomet tek na devet predstavnika. Jedina žena na listi nalazi se na 51. mjestu. Riječ je o Sereni Williams, trenutno drugoj igračici svijeta koja zarađuje 27 milijuna dolara godišnje.

TOP 10

1. Cristiano Ronaldo (nogomet), 93 milijuna dolara
2. LeBron James (košarka), 86, 2 milijuna dolara
3. Lionel Messi (nogomet), 80 milijuna dolara
4. Roger Federer (tenis), 64 milijuna dolara
5. Kevin Durant (košarka), 60 milijuna dolara
6. Andrew Luck (američki nogomet), 50 milijuna dolara
7. Rory McIlroy (golf), 50 milijuna dolara
8. Stephen Curry (košarka), 47,3 milijuna dolara
9. James Harden (košarka), 46,6 milijuna dolara
10. Lewis Hamilton (F1), 46 milijuna dolara
 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • sumarinac 09.06.2017.

    Messi zabija van 16,ronaldo samo unutar 16...koja glupost.. zamisli koliko bi lagano bilo Juventusu( sa najboljom obranom,u duplom bloku itd) cuvati ronalda koji samo stoji u 16m??!?! Čovjek ima takve kretnje da su ovi obrambeni igraci kojima messi nije mogao ni puknuti po golu,kraj ronalda izgledali ko amateri..to ti sve govori..pametnom dosta..

  • novavrstaintelegentnogcovjeka 09.06.2017.

    Prepucavanje messia i ronalda je uzaludno, jedan igra jedan tip nogometa jedan drugi. Ko prati nogomet zna da je ronaldo masina za zabijanje golova i to je nesporno u svakom slucaju, ali nikada nece biti mađioničar kao sto je messi. Messi u svakoj drugoj utakmici predriblja nekoliko igraca dok ronaldo sve vise stari i nema tu lakocu u nogama i ne sjecam se kad je zadnji put proso dva igraca, messi ima savrsen pregled igre i nevjerovatno oko i tu ih se nema sta uspoređivat, messi ima slobodnjake dok to kod ronalda je vec sad rjetkost, ronaldo ima njuh za golove a messi je jedino ovdje losiji, messi ima vise trofeja i veci prosjek golova po utakmici a 3 godine je mlađi. Kad se sve skupi i sabere u jedno messi je bolji od ronalda u svemu osim golovima u 16 m, a realovi fabovi se nemogu pomirit s tim da je ronaldo tipa igrac kao cavani, suarez...on nikada nece bit genijalac kao sto je messi, dok on zivi moze bit samo drugi najbolji. Jedina prednost koju ima ronaldo su golovi a i u tom segmentu je losiji od messia. Visca el Barca.

  • dickobraz_1 08.06.2017.

    nikad nebi reko za Hardena bas u top 10

Komentiraj...
Vidi sve komentare