To je to što me zanima!

Ma ovaj je lud: Wayne Rooney obrijao prsa u obliku broja 19!

Wayne Rooney je fotografiju obrijanih prsa objavio na Twitteru nakon osvajanja 19. rekordne titule. Ako United bude i najbolji u Europi, možemo očekivati novu ludoriju
Vidi originalni članak

Napravit ću nešto ludo nakon što osvojimo naslov prvaka. Ne mogu si pomoći, izjavio je prije mjesec dana Wayne Rooney. U subotu je golom iz penala Unitedu osigurao 19., rekordni naslov, proslavio to s igračima i navijačima nakon utakmice, a onda otišao doma obrijati prsa. Obrijao je dlake u obliku broja 19, a zatim je sliku objavio na profilu na Twitteru napisavši samo jednu riječ - “prvaci”.

Za 12 dana “crveni vragovi” igraju finale Lige prvaka protiv Barcelone. Ako osvoje naslov, sigurno možemo očekivati njegovu novu ludoriju. Wayne je kao najbolji igrač Manchester Uniteda i navijač Evertona bio presretan zbog rekordnog naslova.

- Posebno me veseli što smo nadmašili ‘redse’. Sjajno je biti najuspješnija momčad u Engleskoj. Ovo je velika stvar za klub i navijače, nekad smo bili daleko iza Liverpoola i rijetki su vjerovali da ćemo ih prestići - rekao je sjajni Rooney i dodao:

- Gol protiv Blackburna mi je jedan od najdražih u karijeri.

Owen: Luđi je nego što smo mislili...

Nakon što je Rooney objavio fotografiju obrijanih prsa, javio se suigrač Michael Owen.

- Nitko od nas nije mislio da će Wayne poslati tu fotografiju. Luđi je negoli smo mislili - napisao je na Twitteru napadač Man. Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Scholes18 15.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • vekiii 15.05.2011.

    nk split jeeee

  • El-Shamar 15.05.2011.

    Ako osvoje ligu prvaka, možda napravi i kaku intimnu frizuricu :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare