To je to što me zanima!

Ma, ovo je karantena: Douglasu i Nathaliji ništa ne nedostaje...

Nekima je u izolaciji možda dosadno, ali Douglas Costa nije taj. Noćne vožnje, kupanje u bazenu, obilazak domovine, a sve to u društvu atraktivne djevojke Nathalije...
Vidi originalni članak

Netko je u izolaciji sam, netko s obitelji, a netko sa zgodnom djevojkom. Juventusova zvijezda spada u ovu potonju skupinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Douglas Costa i njegova atraktivna djevojka Nathalia Felix dane provode u zagrljaju, zabavljanju i ljubavi. Costa je jedna od rijetkih nogometnih zvijezda 'stare dame' koja je dobila dopuštenje da napusti Italiju.

Prema pravilima, ali u paru, Nathalia i Douglas odrađuju karantenu, a Costina izabranica trudi se snimiti svaki trenutak.

Čak su odradili i noćnu vožnju na motociklu, a  Nathalia je sve snimila kako bi njihovi obožavatelji mogli vidjeti kako se oni zabavljaju u danima kada je većini ljudi dosadno kod kuće u 'zarobljeništvu'. 

Podsjetimo, Italija je najjače žarište korona virusa u Europi, nogomet je kao i u većini svijeta zaustavljen do daljnjega, a neki ne vide niti smisao nastavka ove sezone. Ipak, Uefa još nije donijela takvu odluku već se nada da će do nastavka (barem) Liga petice i Lige prvaka doći.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mlad1 03.04.2020.

    S takvom zaglaviti u izolaciji do ljeta.NEOPISIVO

  • draž. draz 03.04.2020.

    Prče se ko parcevi u jazbini

  • ćiribu_ćiriba 03.04.2020.

    Djeco draga, ovo nećete dobiti sa diplomama od filozofskog fakulteta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare