To je to što me zanima!

'Ma svi su bili za 10! A kako su ih tek Olić i Mandžukić davili...'

Gledao sam Tursku pripremajući se za ovu utakmicu i nitko ih nije nadigrao kao mi. Pokušavali su, ali bili su potpuno bespomoćni, izjavio je Bilić nakon 3-0 pobjede...
Vidi originalni članak

Zaslužili smo! Mislim da smo trebali slaviti i s više golova. Po svemu smo bili bolji od Turaka, rekao je hrvatski izbornik Slaven Bilić nakon utakmice. 

- Gledao sam Tursku pripremajući se za utakmicu i nitko ih nije nadigrao kao mi. Pokušavali su, ali bili su potpuno bespomoćni. Oni su momčad koja napuni sredinu terena, možda nemaju puno udaraca na gol, ali imaju posjed lopte. Opasni su kad ih publika bodri i kad im se poklopi - rekao je naš izbornik i otkrio kako je nadmudrio Guusa Hiddinka.

- Uspjeli smo natjerati njihove stopere da vode igru i u isto vrijeme zaustavili njihove najbolje igrače. Svi su bili fenomenalni. Od golmana, obrane i napada. Svi su bili za 10. A ako išta moram izdvojiti, to je trka napadača. Olić i Mandžukić su maltretirali njihovu obranu.

Preostaje nam uzvrat u Maksimiru, a tamo ćemo biti bez Vedrana Ćorluka i Tomislava Dujmovića koji su dobili žute kartone.

- Nije ništa gotovo. Mi smo bez par igrača u uzvratu, Turci također, ovo je samo prvo poluvrijeme. Čeka nas težak posao u Maksimiru - rekao je izbornik i dodao:

- Na Euru se nadam da će biti ovakvih utakmica. Mi smo tada strahovito jaki. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • dmsb 12.11.2011.

    olić - mandžukić = hrvatska na krilima slavonskog broda!!!

  • cdj400 12.11.2011.

    Pogledajmo istini u oci, nije to bila Bog zna kakva utakmica, prvo poluvrijeme bili su pren našim golom, nisu toliko pucali po njemu ali naša se obrana povlačila i dopuštala im dolazak bliže golu,nadalje naša obrana nije bila sposobna iznijeti loptu 40 m od gola, sramota, olić je morao dolazit nazad i pokazivat suigracima kako se oduzima lopta BRAVO OLA! ....Ovo definitivno nije bila utakmica za 10 kao sto izbornik govori, mora tako rec da si pokrije guzicu, nila je solidna utakmica ali ne i ODLICNA!

  • Bon Scott 12.11.2011.

    11.10.2006. Hrvatska - 2:0 - Engleska 21.11.2007. Engleska - 2:3 - Hrvatska 12.06.2008. Hrvatska - 2:1 - Njemačka 11.11.2011. Turska - 0:3 - Hrvatska

Komentiraj...
Vidi sve komentare