To je to što me zanima!

Ma tko još gleda tenis! David Beckham opet zasjenio sve...

David Beckham čest je gost teniskih mečeva u Wimbledonu, a danas je stigao pogledati susret parova između Klaasena i Venusa protiv Cabala i Faraha. Naravno da je David bio najveća zvijezda.
Vidi originalni članak

David Beckham institucija je od čovjeka. Gdje god se pojavi, istog trenutka će sva svjetla i reflektori biti uprti u njega. Sjetimo se samo kraljevskog vjenčanja kada je David svojim prisustvom zasjenio i princa Harryja i njegovu izabranicu Meghan Markle. Tako je bilo i ovaj put na Wimbledonu.

Bivši engleski reprezentativac čest je gost teniskih mečeva u All England Clubu, a danas je stigao pogledati susret parova između Klaasena i Venusa protiv Cabala i Faraha. Naravno da je David bio najveća zvijezda. Obukao je sako krem boje i uz to košulju i kravatu te odmah postao glavni model Wimbledona. 

Bilo to na utakmici, na treningu, na cesti, na vjenčanju ili u ovom slučaju na tenisu, Beckham je neprikosnoveni broj jedan. On je inače poznat kao veliki ljubitelj tenisa te je i prethodnih godina dolazio gledati mečeve. 

Tako smo ga mogli vidjeti i 2016. godine u četvrtfinalu kada su igrali Roger Federer i Marin Čilić. Hrvat je imao 2-0 u setovima, no Švicarac je na kraju preokrenuo uz veliku podršku Beckhama koji je inače njegov veliki navijač.

Legendarni englesko nogometaš karijeru je završio 2013. godine u dresu PSG-a, a prije toga igrao je za Milan, LA Galaxy, Real Madrid te Manchester United gdje je i stasao kao igrač i pretvorio se u jednog od najboljih veznjaka u povijesti. Njegovi slobodnjaci bili su poezija, a brojni stručnjaci i fizičari ni dan danas nisu našli načina kako opisati taj nevjerojatan let lopte nakon njegovog ubačaja.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • baranjac156 11.07.2019.

    Jel ga Kolinda zagrlila?

  • Inteligencija 11.07.2019.

    Ova plavusa se rastopila

  • iiiih 11.07.2019.

    Gle plavuse sto se smije i gleda da li on vidi da se smije 😆

Komentiraj...
Vidi sve komentare