To je to što me zanima!

'Ma znali smo da nam Hajduk može prijetiti samo iz prekida'

Dinamo je izgubio u derbiju Hrvatskog prvenstva minimalnom razlikom 1-0. Za Hajduk je gol zabio Libanonac Jradi u 56 minuti susreta za veliko slavlje i prvo mjesto na tablici HNL-a...
Vidi originalni članak

Nenad Bjelica, trener Dinama, dao je svoj komentar na utakmicu u kojoj je Dinamo prvi puta poražen u ovoj sezoni Hrvatskog prvenstva. Uz to, ovo je prvi poraz Nenada Bjelice u utakmicama protiv Hajduka otkad sjedi na klupi zagrebačkog kluba. 

- Čestitam Hajduku na pobjedi. Ali mi smo u prvom dijelu bili jedini koji smo imali konkretne šanse - rekao je Bjelica, pa dodao:

- Mislim da smo dobro ušli u utakmicu, nismo Hajduku dali šanse, trebali smo zabiti jedan ili dva gola. Oršić i Gavranović imali su odlične šanse - tvrdi trener Zagrepčana. 

- Znali smo da nam Hajduk može zaprijetiti samo iz prekida, a to se i vidjelo. Znali smo da će tako biti - govori strateg "modrih" o Hajdukovoj igri. 

Zamjena Perić - Oršić, Hajrović - Ademi bile su prinudne, zbog ozljede Admija i isključenja Dilavera...

- Sve je to dio nogometa. Kartoni, ozljede, sa svime se moramo znati nositi. Mi smo napravili što smo mislili da je najbolje. Nažalost, nije dobro ispalo - priznaje uvijek staloženi trener Dinama.

Arijan Ademi je zbog ozljede izašao iz igre

- Dobio je jak udarac po nozi nakon što je izbacio loptu. Sudac je sudio korner i to je to - kratak je bio Bjelica, pa se još jednom osvrnuo na drugo poluvrijeme,

- Ne bih rekao da je došlo do energetskog pada. Možda smo bili malo emocionalno ispražnjeni - kaže Bjelica, koji je od prve minute u igru stavio Luku Ivanušeca. To je bio njegov debi.

- Vrlo pozitivan dojam o njegovom debiju - kratko je rekao Bjelica.

U prvom poluvremenu, Dinamo je apsolutno dominirao, a to je primijetio i Nenad Bjelica koji ne misli da je Hajduk imao ijednu šansu protiv njegove momčadi.

- Nismo mi u prvom dijelu imali "više šansi" nego smo jedini imali šansi. Hajduk nije imao niti jednu konkretnu šansu. 

Podsjetimo, Dinamo ima utakmicu manje, širok kadar, a prvenstvo je tek počelo. 

- Još je 30 utakmica ostalo - kratko je rekao trener momčadi koja je izborila grupnu fazu Lige prvaka. 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • mirko23 01.09.2019.

    Ma sad ce hajduk cim usljedi jedan poraz stoka od torcide istuc trenera a uprava ga smjenit jbg covjek je dozivio poraz nije nam vise potreban jer Splitom još vlada huliganizam

  • volimpršut 01.09.2019.

    Ma baš lijepo da ste znali,inače bi izgubili da niste znali....

  • 01.09.2019.

    Realno, Gospodin Bjelica je iznimno talentiran, strateg na klupi Hrvatskog prvaka. Realno do 45min je bilo stvarno zanimljivo gledati europski Dinamo protiv Ocajnog Hajduka, ali naposljetku se igra otvara i zatim postaje zanimljivo i naravno u korist Hajduka. Realno nakon cca 1400 dana su zasjeli na VRH, hrv nogometa. Nije to lagano izdrzati kao velikan kao što je Hajduk. Pa ni u 5 hnl nije lako biti prvi na VRHU (iz osobnog iskustva). Zato čestitke Hajduku i vidimo se na Maksimiru. :) Shadowfax a. K. A.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare