To je to što me zanima!

Maccabi je stigao po Branca?! 'Hajduk mi je na prvom mjestu'

Izraelci tvrde da je Maccabi iz Haife sve dogovorio sa sportskim direktorom Hajduka, ali Mario Branco kaže da prvi put čuje za to: 'Posvećen sam Hajduku i on mi je prioritet'
Vidi originalni članak

Mario Branco više je puta govorio kako ovisi o rezultatu, kako, baš poput Carrilla, ne može prognozirati do kada će ostati u Hajduku, a kako je preuzeo odgovornost za dovođenje Marijana Pušnika, tako će sigurno stati i iza Joana Carrilla. Svog izbora.

Izraelski Walla Sport, koji ima dobre informacije iz Makabija iz Haife, objavio je kako današnji Hajdukov sportski direktor od ljeta tu ulogu preuzima u Makabiju! Trebao bi zamijeniti Norvežanina Tor-Kristiana Karlsena, a navodno je već sve dogovorio s Makabijem.

Iako Izraelci tvrde da su dobro obaviješteni, Hajdukov sportski direktor odmah je demantirao takve navode.

- Prvi put čujem za to. Posvećen sam Hajduku i ne razmišljam ni o kakvom planu B. Hajduk mi je u ovom trenutku prioritet - rekao je Branco.
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Pobotchnick Leeyoobo 04.04.2017.

    šjor branko je doveja šjor pušnika. barbu pušnika je olimpija pedalirala za manje od misec dana.

  • FJAKA 04.04.2017.

    Mario uzmi lovu i biži dok je vrime

  • mestar 04.04.2017.

    Neka ucine uslugu Hajduku i sve te strucnjake i upravu povedu sa sobom.Mislio sam da su oni prije bili nesposobni a vidim da su ovi isti i gori, samo su malo tisi s izjavama, po sposobnosti su isti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare