To je to što me zanima!

Mađari pukli pod pritiskom: 'U svom dvorištu' ispali u skupini!

Domaćini nisu izdržali pod pritiskom pa u posljednjih pet minuta do nade nisu mogli ni iz sedmerca, ni s igračem više, a odlični Gustafsson je na golu Islanđana skidao kad je bilo najpotrebnije
Vidi originalni članak

Lovili su zaostatak Mađari, imali priliku prelomiti s vodstvom i igračem više, pa primili gol s centra i raspali se u posljednjih 15 minuta utakmice te ispali u grupi na Europskom rukometnom prvenstvu na kojem su domaćini!

STIGLA NOVA ZAMJENA Novi šok za izbornika Horvata: Šunjić pozitivan na koronu...

Izgubili su od Islanda 31-30 (17-17) koji je u posljednjoj etapi utakmice nosio odlični veteran na golu, Bjorgvin Gustafsson. Igralo se gol za gol većinu utakmice, najveća je prednost bila ona od dva razlike, a u zadnjoj minuti su Mađari prokockali i dvije prilike za remi. Prvo je u čistoj šansi prijestup napravio Boka, a onda su promašili i zadnji šut.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Značilo je to za njih ispadanje u grupnoj fazi natjecanja jer bi u slučaju zatvaranja momčadi s dva boda bili oni najslabiji. Island je prošao dalje, a za mjesto u nastavku natjecanja sad se bore Portugal i Nizozemska. Hrvatska će protiv Islanda igrati u ponedjeljak, a u nastavku natjecanja 'kauboji' će igrati još protiv Crne Gore, Danske i pobjednika spomenutog ogleda.

U drugoj je skupini Njemačka pobijedila Poljsku 30-23 (15-12) i tako izborila prvo mjesto i prenijela dva boda u daljnju fazu natjecanja, a Španjolska, Rusija, Norveška i Švedska igrat će protiv njih.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • vodič 18.01.2022.

    Tko je Petar Topić i zasto nije naš reprezentativac?

  • MatijaKezele 18.01.2022.

    Jel gledaju naši golmani Nizozemska-Portugal?

  • pegla4 18.01.2022.

    Do finala smo sigurni, a tamo bi opet mogli pukniti pod pritiskom

Komentiraj...
Vidi sve komentare