To je to što me zanima!

Mađari nam očitali lekciju: Loše Barakude tek šeste u Podgorici

Plasman na završni turnir Svjetske lige, koji će se održati od 23. do 29. srpnja u Strasbourgu izborit će tri prvoplasirane reprezentacije s turnira u Podgorici, tako da utakmica za peto mjesto nije imala neki značaj
Vidi originalni članak

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija zauzela je šesto mjesto na završnom turniru europskih kvalifikacija Svjetske lige koji se održava u Podgorici, u susretu za peto mjesto izgubila je od Mađarske s 9-14 (1-3, 3-1, 2-5, 3-5).

POGLEDAJTE VIDEO: Kako smo slavili odlazak u Tokio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tri gola za Hrvatsku postigao je Jerko Marinić Kragić, dok su po jedan dodali Ivan Krapić, Ivan Domagoj Zović, Luka Bukić, Josip Vrlić, Hrvoje Benić i Konstantin Harkov. Mađare su predvodili Marton Vamos sa četiri i Gergely Burian s tri gola.

Plasman na završni turnir Svjetske lige, koji će se održati od 23. do 29. srpnja u Strasbourgu izborit će tri prvoplasirane reprezentacije s turnira u Podgorici, tako da utakmica za peto mjesto nije imala neki značaj.

Dva od tri mjesta pobjedama u polufinalima još u petak su zauzele Italija i Srbija, dok će za treće kasnije u subotu igrati domaćin Crna Gora i Španjolska. Još ranije su nastup na završnom turniru izborili domaćin Francuska, SAD, Kanada, Brazil i Australija. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kiko3655 01.05.2022.

    zamisli 4-5 reprezentacija igra ozbiljno vaterpolo u svijetu a mi zavrsimo na 6 mjestu pa to je fenomen

  • TAKE IT BACK 01.05.2022.

    Od kada ste šutnuli Srbina ništa ne ide kako treba.

  • srakar 30.04.2022.

    Spalu smo na to da vise nitko nitko ne zelikomentirati tuckove gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare