To je to što me zanima!

Madrid podrhtava: Ibrahimović karijeru nastavlja u Atleticu?

Atletico je u tajnosti pripremao pakleni plan za dovođenje švedskog napadača i krenuo u lov na njega. Zlatanu je istekao ugovor s Manchester Unitedom i neće ga produžiti
Vidi originalni članak

Atletico Madrid je odlaskom Diega Coste izgubio paklenog napadača, baš onakvog kakav mu treba u sastavu kakav sad ima. Naravno, u špici 'rojiblancosa' je nezamjenjivi Antoine Griezmann, ali on u ekipi kao Atletico nije dovoljan. 

Tu su i Kevin Gameiro te Fernando Torres, ali, barem trenutno, obojica ne mogu stati u istu rečenicu sa Zlatanom Ibrahimovićem. Tako je danas katalonski Sport izašao sa senzacionalnom viješću da je Atletico u tajnosti pripremao pakleni plan za dovođenje švedskog napadača i da je krenuo u lov na njega.

Zlatanu je istekao ugovor s Manchester Unitedom i neće ga produžiti. Povrh svega, ozlijeđen je i na travnjak se vraća tek mjesec, mjesec i pol nakon početka sezone. Dok se uigra, dok uhvati ritam... Taman prođe prva polusezona i dođe zimski prijelazni rok - pravo vrijeme za Atletico.

Jer zbog Fifine kazne Madriđani ne mogu dovesti Zlatana ranije. No, mogu mu pružiti sve uvjete i omogućiti mu trenažni proces.

Mnogi su Zlatana vidjeli u Los Angeles Galaxyju, ali 35-godišnji napadač ne krije da još jednom želi pokušati osvojiti Ligu prvaka. Atletico bi mogao biti pravi odabir za to. Pogotovo jer Diego Simeone ostaje i naredne sezone u klubu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • pirates_of_the_caribbean_ 28.06.2017.

    Hala Madrid !

  • LIJEPA LI SI 27.06.2017.

    Hrpa lazi napisana u clanku , nekad je bio dobar(odlican) napadac a covjek, nula bodova,tako mu i karijera zavrsava. Njegovo vrijeme je proslo,to zna svatko tko je ikad u zivotu sutnuo loptu . Ovakvim clancima se samo novinari bore za koji link i nista vise .

  • drogec 27.06.2017.

    Ne ide on nikam iz manua

Komentiraj...
Vidi sve komentare