To je to što me zanima!

Maestralni Olmo poput Messija! Poulsen dao golčinu za povijest

Nanizao je nekoliko igrača i sjajno poslužio suigrača na drugoj stativi prije nego što je asistirao Poulsenu za fantastičan gol. Dani Olmo odigrao je još jednu briljantnu utakmicu i donio pobjedu Leipzigu
Vidi originalni članak

Nogometaši RB Leipziga ostvarili su treću pobjedu u Bundesligi. U sklopu četvrtog kola, 'bikovi' su pobijedili Augsburg 2-0 u gostima, a posebno se istaknuo bivši igrač Dinama Dani Olmo koji je bio dvostruki asistent.

POGLEDAJTE VIDEO: Olmo na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poveli su gosti u posljednjoj minuti prvog poluvremena, Španjolac je probio po desnoj strani, centrirao na drugu stativu gdje je bio najviši, a inače najniži na travnjaku, lijevi bek Angelino, koji je pogodio za 1-0.

Bila je to sjajna asistencija Olma, koji je nanizao nekoliko igrača i kao jegulja se provukao u šesnaesterac domaćina.

Drugi gol bio je pravo remek-djelo Poulsena. Olmo mu je poslao 'svijeću' i napadač Leipziga fantastično je volejem odapeo i zabio eurogol na drugu stativu. Bio je to zaista spektakularan pogodak.

U derbiju 4. kola Borussia Dortmund je slavila s 1-0 kod oslabljenoga Hoffenheima, za koji nije igrao zaraženi Andrej Kramarić

DOBRA VIJEST NAKON KORONE Veliko priznanje: Kramarić je najbolji igrač rujna u Bundesligi

Za Borussiju su na klupi ostali Marco Reus i Erling Haaland, a ušli su zajedno u igru u 64. minute. U 78. minuti upravo je njihova akcija rezultirala Reusovim golom, jedinim na utakmici. Strijelac je bio Reus.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 17.10.2020.

    ma kako to, bili klopp OS je rekao da je los, rijeci takvog strucnjaka na ovom portalu u sekciji komentari imaju veliko znacenje...

  • egzekutor još jači 17.10.2020.

    Nastavi li ovako, dostići će klasu Andrije Balića....možda čak i Muje Messija

  • Trump Jong Un 17.10.2020.

    Nevjerojatno koliko nam je taj dečko svima prirastao srcu. Bit će da nas je osvojio skromnošću ali i vanserijskim talentom. Uglavnom jedna lijepa priča iz HNL-e, na ponos svih nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare