To je to što me zanima!

Mafija u Grčkoj zapalila kuću predsjedniku sudačke komisije

NEMA NOGOMETA Savez je odlučio 'zaključati' sve razine klupskog nogometnog natjecanja u Grčkoj. Tamošnji nogomet nalazi se u velikim problemima zbog sve češćih navijačkih obračuna
Vidi originalni članak

Klupskog nogometa u Grčkoj neće biti neko vrijeme. Ta se odluka donijela na hitnoj izvanrednoj sjednici nogometnog saveza Grčke poslije velikih skandala u toj zemlji gdje se definitivno istaknuo posljednji - mafija je zapalila kuću predsjedniku sudačke komisije Jorgosu Bikasu.

Grčki mediji javljaju kako je Bikasu zapaljena kuća poslije niza prijetnji koje je dobivao od strane anonimaca, a on nije jedini kojem se prijetilo zadnjih dana. Poslije svega, Savez je odlučio 'zaključati' sve razine klupskog nogometnog natjecanja u zemlji.

- Vatrogasne službe još provjeravaju okolnosti koje su dovele do toga da kuća predsjednika Bikasa izgori, a slučajem se bave i istražna tijela. U međuvremenu, donijeta je odluka da nema nogometa u državi sve dok se ne budu znali službeni rezultati istrage - stoji u službenom obraćanju na stranici Grčkog nogometnog saveza.

Također, grčki su klubovi objavili rat mafiji. Prvi 'na crtu' stao je PAOK našeg Marina Leovca:

- Šokantno je saznaje da organizirani kriminal ima mjesta u nogometu. I ne samo to, time su ugroženi i ljudski životi. Kada će se policijske snage 'potući' s tim problemom? Tko tolerira djela ljudi iz podzemlja, grčka vlada ili Fifa? Nema povlačenja ispred mafije. Samo jaka ofenziva i kontra. Sve dok ne zaustavimo kriminalni lanac - piše u klupskom obraćanju.

Grčki nogomet nalazi se u ozbiljnim problemima zbog sve češćih navijačkih obračuna i kaosa na tribinama. Problemi su poprimili sasvim novu dimenziju.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • mestar 10.11.2016.

    Sad ce svi nasi koji su pod istragom i treba im preuredit kucu sami svoju zapalit, pa rec da su to navijaci napravili isto kao rakitic i jos neki da su ih napali.St rec za sastiku i da delegat, sudci ni nitko na stadionu ne cuje nista nititi vidi a kad je Hajduk i njegovi navijaci, onda imaju 20/20 vid i sluh.Dobro da znamo drugi put kad vas netko pogodi kamenom ili polugom, nemojte zaboravit je ponit sa sobom da je brezni i casni tj necasni sud vidi kao dokaz.

  • ivan242 09.11.2016.

    Da je srice da ovako i mamicu zapalimo kucu i da se kojim slucajem on zatakne u njoj!!!!

  • Dalmacija u srcu 09.11.2016.

    To braća moja, tako i triba i kod nas. Gori, gori, neka gori. I mi ovdje imamo isto jedno sličnu mafiju, takozvani HNS i GNK. Sektaške udruge koje su pokrali i uništili sve što se dalo, to mafiju triba spriječit pod svaku cijenu. Smrt mafiji, sloboda navijačima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare