To je to što me zanima!

Maicon: Želim biti svjetski prvak, a ne igrati lijepo...

Baš me briga kako igramo. Meni je najvažnije da budemo u finalu i osvojimo Svjetsko prvenstvo, kaže Maicon, nogometni reprezentativac Brazila
Vidi originalni članak

Branič europskog nogometnog prvaka Intera, Brazilac Maicon, tvrdi da je važnije da njegova reprezentracija na skorašnjem Svjetskom prvenstvu pobjeđuje nego da igra lijepo kao u prošlosti. Brazilci su u prošlosti najčešće oduševljavali svojom igrom u kojoj je uvijek bilo puno "vica", no Dungina reprezentacija baš i ne slijedi takav stil, što Maicona, međutim, nimalo ne zabrinjava.
- Želim biti svjetski prvak, bez obzira na to hoće li se Brazil oslanjati na lijepu igru ili ne - odrješito je rekao Maicon za Daily Telegraph.
Kritike na igru brazilske reprezentacije uputio je nedavno i brazilska legenda Sokrates. On je rekao da Selecao može biti svjetski prvak, no da su teško gledljivi jer igraju dosadno i ružno.
- Igrali mi sa stilom ili ružno, najvažnije je da 11. srpnja budemo u finalu!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • vlaka 06.06.2010.

    Što Talijani ucine od njega to te do naslova nece dovest jer ce vas Španjoska pojist.

  • Knight Cross 06.06.2010.

    to je naucio od Mourinha.. nedaj boze da tak vecina pocne razmisljat!

  • Darkman 06.06.2010.

    Takva učestala razmišljanja i izjave, kao i ponašanje, će dovesti do toga da će pasti popularnost nogometu, u dogledno vrijeme, a s time i financije. Prilika da se populiraju i drugi sportovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare