To je to što me zanima!

Majer na ljeto odlazi iz Rennesa na Otok? Cijena - 40 mil. eura

Ove je sezone hrvatski reprezentativac zaigrao 37 puta i zabio je dva gola uz četiri asistencije, a prošle je sezone zaigrao 36 puta i zabio šest golova uz devet asistencija
Vidi originalni članak

Kako piše francuski Foot Mercato, hrvatski reprezentativac Lovro Majer (25) je na pragu odlaska iz francuskog Rennesa. Nakon što je bio jedan od stožernih igrača, završio je kao zamjena s klupe pa je samim time i nezadovoljan statusom. Nekad se spominjao interes klubova u rangu Arsenala, ali ni danas interesa ne nedostaje.

Naime, Lovro ima ugovor s Rennesom do 2027. godine i samim time će Rennes tražiti visoku odštetu za njega, a još jedan od razloga je i taj da Dinamo ima postotak od transfera. 

Ove je sezone hrvatski reprezentativac zaigrao 37 puta i zabio je dva gola uz četiri asistencije, a prošle je sezone zaigrao 36 puta i zabio šest golova uz devet asistencija. 

Osim Arsenala, ovaj se put spominju Liverpool i Newcastle, a nakon što su poslali upit francuskom klubu, dobili su jansan odgovor - Lovro može ići za 40 milijuna eura. A prema pisanju francuskih medija, Rennes je već krenuo u potragu za novim veznjakom pa bi Majer mogao napustiti klub ovog ljeta.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Željko Rajić 05.05.2023.

    Opet andy bara prodaje pricu

  • p189 05.05.2023.

    Nakarada od sporta, milijoni za ganjače lopte. Sve to ukinut, pa hoce nek igra rekreativno

  • GeneralPraljakUskoplje V 05.05.2023.

    Ljudi moji, obožavam majera ali on je ove sezone totalni prosjek , dosta utakmica gleda i s klupe . Ko ce za takvog igraca dati 40 …

Komentiraj...
Vidi sve komentare