To je to što me zanima!

Majka svih reklama: "Riskiraj sve" u borbi protiv klonova...

Ronaldo, Rooney, Neymar i ostali gube od klonova i napuštaju nogomet. Ronaldo postaje model, Rooney ribar, Neymar frizer. Nike je izbacio reklamu svih reklama
Vidi originalni članak

Nike je dugo najavljivao reklamu koja će svjetlost dana ugledati uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. Cristiano Ronaldo, Neymar, Rooney, Ibrahimović i ostale zvijezde sudjelovale su u kampanji najave spektakularne reklame.

Reklama je, za razliku od prethodnih, animirana. Glavni glumci su Ronaldo, Neymar, Ibrahimović, Rooney, Iniesta, Ribery, Hazard, David Luiz i brazilski Ronaldo, koji je vođa iz sjene ove mega-momčadi.

O čemu se radi? Glavne zvijezde zamijenjene su savršenim klonovima koji igraju savršen nogomet. Nogomet bez rizika. Aktualne zvijezde ostaju bez posla i odlaze u nogometnu mirovinu. Rooney postaje ribar, Neymar frizer, Ronaldo model...

No tada ključnu ulogu dobiva Ronaldo Luis Nazario de Lima. Brazilski Ronaldo kreće u akciju, okuplja ekipu i pokazuje im kako pobijediti savršene klonove. U velikom finalu Ibra, Ronaldo, Rooney i ostali igraju utakmicu života uz slogan: "Riskiraj sve".

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Sir Alan B'Stard 11.06.2014.

    hahaha, najjače mi je kad iznose c. ronalda iz izloga, a rooney radi na dokovima... savršeno su to pogodili. :) btw, sad mi je sinulo zašto svi guraju davida luiza kao nekakvu zvijezdu, iako je u pitanju osrednji nogometaš. valjda ga nesvjesno miješaju s fellainijem koji je 110 puta bolji od njega, ali yebga nije iz brazila, već iz belgije.

  • MarkoAndrijanić_1 11.06.2014.

    može mi netko reć kako se zove ova pjesma?

  • tonc007 10.06.2014.

    Ja stvarno ne mogu prestat gledat ovaj video...stvarno je PREZAKON!...bilo bi kul da naprave cijeli film

Komentiraj...
Vidi sve komentare