To je to što me zanima!

Kakav majstor glume: Ronaldo je razbjesnio Gennara Gattusa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Cristiano Ronaldo pao je kao pokošen u duelu s Abateom. Prvo je pogledao gdje je sudac, a potom pao uz bolnu grimasu. Bijesni Gattuso krenuo mu je objasniti da ne voli glumu
Vidi originalni članak

Najskuplji igrač svijeta, napadač Reala Cristiano Ronaldo u utakmici protiv Milana na San Siru (2-2) ponovno je ispao glumac. U 24. minuti bio je u duelu s Abateom uz aut liniju. Abate je Ronalda zahvatio rukom po vratu, a Portugalac se srušio kao da ga je pogodio Mike Tyson. Da bi cirkus bio veći, provjeravao je curi li mu krv iz nosa?! 

Sve to naljutilo je Milanove igrače predvođene bijesnim Gennarom Gattusom koji su htjeli Cristianu objasniti neke stvari.

Nedvojbeno je da je Cristiano Ronaldo jedan od najboljih igrača svijeta. Ali ovakva gluma zaista mu nije potreba. Nakon što ga je Abate zakačio, Ronaldo je prvo pogledao gdje je sudac, da bi potom s bolnom grimasom pao na travnjak. 

Njegove poteze "upija" milijun mladih diljem svijeta i umjesto da se dive njegovim genijalnim driblinzima i izluđivanjem obrambenih igrača, moraju gledati sramotnu glumu koja ne priliči jednom sportašu. 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • user_58194 08.11.2010.

    aaaaaa

  • user_58194 08.11.2010.

    najbolji igrac...ALI OVO:..:P

  • insane_1 08.11.2010.

    on je najbolji igrac svijeta ali ovo ovo mu nije trebalo...:D

Komentiraj...
Vidi sve komentare