To je to što me zanima!

Majstor ostaje majstor: Veliki Ronaldinho zaludio je Indijce

Ovaj gol vraća me u djetinjstvo kad sam naučio jako puno na futsalu. Posvećujem ga obitelji Espinoza, pogotovo mom prvom futsal treneru koji me toliko toga naučio, Cleonu Espinozi, piše Ronaldinho
Vidi originalni članak

Proveo sam još jedan dan zabavljajući se i radeći ono što volim, napisao je Ronaldinho na Instagramu nakon nove utakmice indijske futsal lige.

Možda i ima 37 godina i ozbiljan nogomet za njega je davna prošlost, no veliki Brazilac ponovno je pokazao da klasa nikad ne umire. Forma? Ona je prolazna, ali ono što je Ronaldinho radio nekad na velikom, a danas na nešto manjem terenu nema veze s treningom već isključivo s nesvakidašnjim talentom.

Igrajući u dresu Delhi Dragonsa Ronaldinho je već na samom početku turnira pokazao navijačima kakvog 'zmaja' imaju u momčadi. Prvog dana turnira zabio je dva gola u pobjedi 4-2, a jučer je otišao korak dalje i u remiju s Bengalur Royalsima 5-5 zabio hat-trick. 

Jedan gol bio je posebno dojmljiv i, zapravo, pravo oličenje Ronaldinha kojeg se sjećamo iz dana u Barceloni, brazilskoj reprezentaciji... Ronaldinho je u primanju lopte prevario istrčalog golmana, propustio mu kroz noge, a onda pred praznim golom zabio na svoj klasični 'no-look' način.

'Ovaj gol vraća me u djetinjstvo kad sam naučio jako puno na futsalu. Posvećujem ga obitelji Espinoza, pogotovo mom prvom futsal treneru koji me toliko toga naučio, Cleonu Espinozi. Ti i tvoja obitelj zauvijek ćete biti u mom srcu', napisao je Ronaldinho na Instagramu.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 22.09.2017.

    najbolji ikad, svi su ga voljeli, nema veze za koji klub igrao

  • 21.09.2017.

    Marko S. i ostala balav... koja nije gledala neka pogleda...ima sve na internetu...bez krpanja,borbe,sile...kod CAROBNJAKA to ide lagano,glatko onako kako drugi nitko nece vjerovatno nikad,imali smo ga srecu gledati koliko toliko...steta sto nije imao Messievu i Ronaldovu zelju samo su u tome bolji od njega.... One driblinge jos nitko danas nije u stanju izvest a kada je tek izvodit onaj dribling u trku gdje promjene putanju lopti protivnici su zavrsavali na gu*i!!!

  • Danilo Ignacije Pribićević 21.09.2017.

    Vise srece nego pameti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare