To je to što me zanima!

Makedonci tvrde: Lino Červar će preuzeti Kauboje, evo zašto

Ako Červar prihvati ponudu i ponovo sjedne na klupu Hrvatske, morat će se odreći angažmana u Metalurgu iako to ne želi. HRS traži izbornika koji neće raditi na 'dva fronta' nego samo u reprezentaciji
Vidi originalni članak

Već neko vrijeme raspravlja se o povratku Line Červara na klupu hrvatske rukometne reprezentacije. I ne samo to, Červar je glavni kandidat HRS-a za mjesto izbornika te ima vremena do kraja mjeseca odlučiti želi li sjesti na klupu Kauboja. Ako je suditi prema informacijama iz Makedonije uskoro bi se baš to moglo dogoditi.

Naime, portal 24rakomet.hr navodi da makedonski izbornik i trener Metalurga intenzivno razmišlja o povratku u reprezentaciju. Makedonski klub već mu je pronašao nasljednika, a radi se o hrvatskom i donedavnom treneru Nexea Zdenku Kordiju.

Ako Červar prihvati ponudu i ponovo sjedne na klupu Hrvatske, morat će se odreći angažmana u Metalurgu iako to ne želi. HRS traži izbornika koji neće raditi na 'dva fronta' nego će se samo i maksimalno posvetiti radu u reprezentaciji. Iduće godine smo domaćini Europskog prvenstva i očekivanja su velika.

Što se tiče Metalurga, Kordi bi trebao nastaviti tamo gdje je Červar stao. A to je rad s mladim i kvalitetnim igračima. Prošle godine je dobio otkaz u Nexeu. Ostaje vidjeti kakav odgovor će dati Lino Červar i hoće li prihvatiti veliki izazov za nadolazeći EP.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • helidon 17.02.2017.

    Ovakav je plan imamo sedmog igrača u napadu cijela Babićeva ideologija igre.

  • CharlieHarper 16.02.2017.

    Goluža će doć

  • jebomiščaplju 16.02.2017.

    Ako Červar preuzme HR reprezentaciju to ce biti zbog love i nista drugo to je i munjenima jasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare