To je to što me zanima!

Makedonski reprezentativci dobili diplomatske putovnice

U polufinalu doigravanja za SP 2022 u četvrtak je nogometna reprezentacija Sjeverne Makedonije pobijedila u Palermu europskog prvaka Italiju s 1-0, a pogodak je postigao Trajkovski
Vidi originalni članak

Ministar vanjskih poslova Sjeverne Makedonije Bujar Osmani uručio je danas diplomatske putovnice izborniku nogometne reprezentacije Blagoju Milevskom i reprezentativcima Aleksandru Trajkovskom i Enisu Bardiju, tvrde makedonski mediji.

"Pobijedili ste nogometne velesile poput Njemačke i Italije, te vi niste samo nogometaši već i sportski diplomati i veleposlanici Makedonije. Zato vam dajemo diplomatske putovnice za vaša česta putovanja", rekao je Osmani na prijamu u Ministarstvu vanjskih poslova.

U polufinalu doigravanja za SP 2022 u četvrtak je nogometna reprezentacija Sjeverne Makedonije pobijedila u Palermu europskog prvaka Italiju s 1-0, a pogodak je postigao Trajkovski u drugoj minuti sudačke nadoknade. 

Nogometaši Makedonije u nedjelju putuju u Porto gdje će s Portugalom u utorak igrati za nastup na Svjetskom prvenstvu. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Slajzerizer 27.03.2022.

    Neka su izbacili talijanske kepece.Dučevci nisu mogli vjerovati što im se dogodilo.Pa neka sad igraju cattanagio.Talijanska liga se srozala,pa nemaju niti jednog igrača svjetske klase,Vlahović Im najbolji igrač lige hahahahahahha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare