To je to što me zanima!

Makelele mijenja Kombouarea na klupi francuskog PSG-a?!

PITANJE VREMENA Bivši francuski nogometni reprezentativac Claude Makelele (38) mogao bi zamijeniti Antoinea Kombouarea (48) na klupi Paris Saint-Germaina
Vidi originalni članak

Makelele još nema sve potrebne licence kako bi postao trener, ali francuski L'Equipe navodi da postoji velika mogućnost da preuzme ekipu od Kombouarea, kojem se opasno trese pozicija.

Klub iz francuskog glavnog grada trenutno je na drugom mjestu ljestvice Le Championnata, ali je nagađanja o smjeni Kombouarea podgrijao nedjeljni poraz u derbiju na Velodromeu od Marseillea (3-0) u okviru 15. prvenstvenog kola.

L'Equipe tvrdi da otkaz Kombouareu nije uopće upitan već je samo pitanje vremena kada će napustiti klupu, a od Makelelea će biti zatraženo da bude “vatrogasac” do kraja sezone.

Makelele je u igračkoj karijeri nastupao za Nantes, Marseille, Celtu Vigo, Real Madrid, Chelsea i PSG. Objesio je "kopačke o klin" na kraju prošle sezone upravo u dresu PSG-a.

Trenutno je zaposlen kao savjetnik u klubu dok ne stekne trenersku diplomu, a Kombouare je na klupi PSG-a od 2009. godine, nakon relativno uspješnog petogodišnjeg angažmana u Valenciennesu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • barcelona1899_1 30.11.2011.

    bio je igračina,valjda će bit i uspješan trener.al mi se čini da je psg prevelik zalogaj za neiskusnog trenera...

  • El Tractor 30.11.2011.

    ma tribaju dovesti nekoga stručnjaka,svaka čast makeleleu na igračkoj karijeri ali dati mu da vodi klub koji ima ambiciju igrati u lp bez imalo trenerskog iskustva je smišno

Komentiraj...
Vidi sve komentare