To je to što me zanima!

Makelele: Mourinho je okrutan, sve zasluge pripiše samo sebi

Zaboravio je na igrače i sve zasluge za uspjehe pripisao sebi samome. Nitko nije smio biti slavniji od njega, ispričao je bivši Joseov igrač u Chelseaju C. Makelele
Vidi originalni članak

Claude Makelele, trenutačno nogometaš PSG-a, prisjetio se vremena kojega je proveo u Chelseaju pod vodstvom Josea Mourinha, portugalskog stručnjaka koji sjedi na klupi Real Madrida.

- Mourinho je rođeni pobjednik, zna kako izvući najbolje od vas. S te točke gledišta on je sjajan trener - pohvalno se izrazio 38-godišnji Francuz potom otkrivši i drugu Portugalčevu stranu:

- Problemi nastaju kada vas izostavi. Proračunat je, okrutan i ambiciozan. Običavao je držati igrače podalje od svjetla pozornice kako bi sam mogao prigrliti svu slavu. Znali smo se zajedno napiti i šaliti na račun toga, nakon čega je on zaboravio na sve i svakoga i okrenuo se novim igračima.

- Zaboravio je na igrače i sve zasluge za uspjehe pripisao sebi samome. Nitko nije smio biti slavniji od njega - zaključio je bivši francuski reprezentativac.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • IP95 12.03.2011.

    Makelele legendaran igrac,jedan od najboljih zadnjih veznih ikad.

  • scrappy 12.03.2011.

    to sto on igrace pokusava maknuti na stranu je jos jedna odlika vrsnog trenera.. igraci trebaju igrati, davati sve od sebe i to je to, a ne se vucarati po novinama i naslikavat i bit celebrity

  • HeartBeat 12.03.2011.

    Vrhunski takticar i meni osobno najdrazi trener, ali kao osoba ima poraditi na sebi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare