To je to što me zanima!

Maksimir je rasprodan! Otišle i zadnje karte u subotu ujutro...

Izvjesno europsko proljeće hrvatskog prvaka bit će dočekano u velikom stilu. Iako je sjeverna tribina zatvorena zbog kazne, na Maksimiru će Modre protiv Spartaka bodriti nešto više od 20 tisuća navijača
Vidi originalni članak

Dinamo je u 7 sati i 57 minuta u subotu ujutro rasprodao Maksimir za utakmicu Europske lige protiv Spartaka iz Trnave. Zapad dolje bio je rasprodan u petak navečer kad je završila prodaja na ticket pointu u Maksimiru, a putem online prodaje do subote ujutro otišle su i preostale ulaznice.

Iz Dinama su poručili da će javnost biti obaviještena ako bude eventualnih promjena oko ulaznica, odnosno ako se bude mogao prodavati još neki sektor. Podsjetimo, sjeverna tribina je zatvorena pa će u Maksimiru Dinamo protiv Slovaka bodriti malo više od 20 tisuća navijača. 

Hrvatski prvak je za manje od 24 sata rasprodao oko 14 tisuća ulaznica koje su bile u prodaji jer ima oko 6 tisuća pretplatnika. Doista papirić za Trnavu "zlata vrijedi".

Idi na 24sata

Komentari 115

  • 03.11.2018.

    Hajduk napuni 20000 ljudi na svakoj iole normalnoj utakmici. Ovi uspili nakon 20000 godina pa sada glume velicinu. Zaludu van, bili ste mali I ostajete mali. Bez duse.

  • tovar-iš 03.11.2018.

    dabogda kiša padala,,grmilo i sijevalo

  • volimpršut 03.11.2018.

    Lijepo da će se napunitit ovaj socijalistički stadion....

Komentiraj...
Vidi sve komentare