To je to što me zanima!

'Maksimir me uvijek pali! Ovaj put neće me otjerati s klupe...'

OSIJEK U MAKSIMIRU Dinamo i Osijek sutra u 19 sati igraju derbi 12. kola HNL-a. Zekić je lani uspio srušiti Zagrepčane, a u prvoj utakmici ove sezone u Gradskom vrtu završilo je remijem
Vidi originalni članak

Naravno da me uvijek posebno pali dolazak u Maksimir. Šteta samo što na tribinama ne bude više gledatelja, koliko te utakmice u Maksimiru zaslužuju, rekao nam je trener Osijeka Zoran Zekić prije gostovanja kod lidera.

S Osijekom je ljetos u Gradskom vrtu s Dinamom odigrao 1-1, a lani u rujnu sa svojom je momčadi u Maksimiru srušio “modre” (1-0). Bila je to prva pobjeda Osječana nakon 16 godina protiv Dinama u gostima i početak kraja Cice Kranjčara na klupi zagrebačke momčadi.

Zekić je u toj utakmici isključen pa je posljednjih dvadesetak minuta vodio iz novinarske lože, mobitelom je davao savjete sportskom direktoru Alenu Petroviću. Možda su on i Petrović i ovog puta pripremili mobitele.

- Ha, ha. Nismo. Ovog puta me neće otjerati s klupe - nasmijao se Zekić, koji uoči derbija ima problema s ozljedama.

- Neće biti kapetana Barišića i još nekih igrača, ali u Zagreb dolazimo optimistični. Bit ćemo hrabri i nadam se da ćemo odigrati pravu utakmicu - dodao je trener Osijeka.

Dinamu će ovo biti prvi od tri derbija u iduća dva tjedna. Nakon toga ide na Poljud Hajduku, a onda će dočekati prvaka Rijeku.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dragan KataGomercic 13.10.2017.

    moji izgubit nsce

  • ojhrvatskamati 13.10.2017.

    1 ko neboder u dubaiu

  • lisabon 13.10.2017.

    E moj Bevanda.Od te pobjede Osijeka u Zagrebu,odigrane su jos 4 utakmice.3 utakmice u istom prvenstvu (2016/2017) i sve 3 je Dinamo dobio,a u ovom (2017/2018) jedna u Osijeku koja je zavrsila 1-1-I ti sada pises kako je Zekic sada na pragu pobjede i kako je napaljen i neznam sta sve ne!!!!!!!!I k tome spominjes kako je Osijek pobijedio u Maksimiru u rujnu prosle godine!!!!!!!Stvarno je VL sa svojim sportskim "novinarima" i perjanicom Flakom dotaknuo dno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare