To je to što me zanima!

Mala nada: Inter će u Europi igrati umjesto Sampdorije?

Uefa je od talijanskog saveza zatražila istragu o navodnoj umiješanosti Sampdorije u namještanje utakmica. Ako Sampdoriju izbace iz Europe, upada milanski Inter...
Vidi originalni članak

Sampdoria je završila prvenstvo na sedmom mjestu. No Genoa, koja je bila šesta i izborila je Europsku ligu, nije dobila licenciju zbog dugova prema igračima pa je na njezino mjesto došla Sampdoria. Sad bi na Sampdorijino mjesto mogao milanski Inter!

Inter je bio osmi, ali nakon jedne od najlošijih sezona u talijanskom prvenstvu, milanski klub mogao bi igrati Europu. Uefa je od talijanskog saveza zatražila detaljnu istragu o navodnoj umiješanosti Sampdorije u namještanje utakmica 2011. godine. 

Ako se pokaže da je Sampdorija sudjelovala u jednom od kladioničarskih skandala koji ponovno potresa Italiju, bit će izbačena iz Europe, a na njezino mjesto doći će Inter, piše La Gazetta dello Sport.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Redex 14.06.2015.

    Nek daju Parmi da igra EL jedino oni nekaj vrijede u Italiji

  • strmi007 14.06.2015.

    Ma ništa od toga

  • ruzik00 13.06.2015.

    ma i ovo mi mirise na namještanje gdje se pogoduje velikom klubu, al dobro drago mi je zbog Kovačića sto ce igrati u Europi, a realni gledano inter ima veće šanse ostaviti neki trag

Komentiraj...
Vidi sve komentare