To je to što me zanima!

Malaga je dovela mladog Isca (19) iz Valencije i želi Diega

Koliko je odštetu Malaga platila Valenciji za talentiranog veznjaka Isca (19) nije objavljeno, ali španjolski mediji nagađaju da se radi o otprilike šest milijuna eura
Vidi originalni članak

Ambiciozni španjolski prvoligaš Malaga nastavlja s pojačavanjem momčadi. Posljednji u nizu je ugovor potpisao 19-godišnji Francisco Alarcon Suarez Isco iz Valencije...

Klub je potvrdio da je mladi veznjak potpisao na pet godina, a u ugovor je umetnuta i odštetna klauzula prema kojoj će ga eventualni kupac morati platiti 20 milijuna eura. Koliko je odštetu Malaga platila Valenciji nije objavljeno, ali španjolski mediji nagađaju da se radi o otprilike šest milijuna eura.

Istodobno se u njemačkim medijima pojavila informacija da je Malaga zainteresirana za Brazilca Diega koji je prošlu sezonu odigrao u Wolfsburgu, ali je zbog neslaganja s trenerom Felixom Magathom dobio dozvolu da potraži novi klub. Zanimanje andaluzijskog kluba je potvrdio i Diegov otac i menadžer Djair da Cunha.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Furioso244 12.07.2011.

    Jos malo pa ce malaga pocet kupovat pojacanja od 40-50-60 milijuna eura... Je li moguce da Barcelona i Real Madrid u dogledno vrijeme dobivaju jaku konkurenciju u prvenstvu? Nadam se, zbog zanimljivosti citave sezone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare