To je to što me zanima!

Malcom je shvatio kakvu je pogrešku napravio, želi u Inter

Mladi brazilski reprezentativac Malcom (21) želi napustiti redove Barcelone. U dresu španjolskog velikana minute dobiva na kapaljku, a situaciju želi iskoristiti milanski Inter koji pregovara s Barcom
Vidi originalni članak

Barcelonin Brazilac Malcom plijenio je sjajnim talentom. Prošle sezone je punio naslovnice sportskih medija zbog odličnih nastupa u dresu francuskog prvoligaša Bordeauxa, a ovo ljeto se po medijskim stupcima provlačio zbog skandaloznog prelaska u Barcelonu.

Naime, njegov dolazak već je najavila Roma, daroviti krilni napadač čekao je avion za Rim, a onda su se u priču upleli Katalonci. Podebljali su u Barceloni prvu ponudu za Malcoma, a Brazilac se predomislio i otišao put Španjolske. Zbog svega su najavljivane tužbe, ali se situacija s vremenom primirila.

Malcoma su navijači vidjeli kao nasljednika nikad prežaljenog Neymara, a čovjek je na terenu odigrao tek 25 minuta u ukupno dva službena nastupa. Nikako se ne uklapa u trenerske sheme Ernesta Valverdea i pokazana su mu izlazna vrata.

Želi ga talijanski velikan Inter, a Malcomovi agenti u Barceloni pokušavaju ishoditi igračev odlazak. Barcelonin sportski direktor Pepa Segura odbacuje mogućnost igračeva odlaska, ali je jasno da se tu radi samo o pokušaju da se za Malcoma dobije veći iznos.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Space Burek 18.10.2018.

    Opet svi kopiraju vijesti Munda koji uglavnom izmislja. Malcom se tek oporavio od ozljede i svatko normalan ga ne bi stavljao u igru protiv Tottenhama i Valencije. Sezona je tek pocela a ovi pisu o prodaji igraca i to Interu koji nema love.

  • Mare44444444 18.10.2018.

    Nikad mi ovaj velveder nece bit jasan decko igra odlicno a covijek stalno forsira istu momcad

  • Dr.Gonzo. 18.10.2018.

    Drago mi je da propada ova ljiga. Kada nisi covjek od rijeci onda te karmica stigne kad tad. On je valjda mislio da ce sa 21. godinom i apsolutno nikakvim nogometnim uspjesima upast u momcad Barce XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare