To je to što me zanima!

Maldivi, kokteli... Najbolji BiH tenisač ljubi poznatu Srpkinju

Damir Džumhur, uživa na Maldivima i to s poznatom srpskom ljepoticom. Iako su mediji to već mjesecima nagađali, sada su sve potvrdili fotografijama s egzotične destinacije...
Vidi originalni članak

Dok se hrvatski  tenisači bore na Davis Cupu, bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur, uživa na Maldivima i to s poznatom srpskom ljepoticom. Iako su mediji to već mjesecima nagađali, a oni se pokušali sakriti, Helena Topalović, kći srpskog folk pjevača, Milana Topalovića, fotografijama je potvrdila njihovu vezu. 

Naime, iako nisu objavili zajedničku fotografiju, Helena i Damir objavljuju ih svakodnevno s istih ili sličnih lokacija u isto vrijeme, a prema pisanju susjednih medija, odsjeli su i u istom hotelu na Maldivima gdje noć košta oko 700 eura. 

Podsjetimo, Helena nije bila zadovoljna svojim izgledom te je brojnim estetskim operacijama stigla do 'titule prave ljepotice' zbog čega je tenisač i pao na nju, piše srpski Blic. 

Ovo im nije prvo zajedničko putovanje. Ranije su posjetili i Tursku skupa, a iako ga prati glas ženskaroša, Damir se dodvorava Heleni i pokušava joj pokazati da se s njom želi skrasiti, prenose susjedni mediji.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • miamia1 22.11.2019.

    Nasta si spao... Na plasticaru... Bjezao si ko beba od srpskih granata dok te drzala majka u narucju a sad si zavrsio u srpskom. Vccccc... Ista faca ko i u prethodne koja ce bit dok se ne pojavi bolji parajlija... Srami se Dzumhure

  • kamenjar 19.11.2019.

    Ima usne kao Vucic a dupence kao Vulin u uniformu !!!

  • Obi-Wan Kenobi 19.11.2019.

    "Sport"

Komentiraj...
Vidi sve komentare