To je to što me zanima!

Mali Getafe zaustavio Barcu, 'blaugrane' na - 6 od Reala

Barcelona je posustala u dvoboju s Getafeom u 13. kolu Primere. Momčad Pepa Guardiole izgubila je 1-0. Katalonci sada zaostaju šest bodova za Real Madridom
Vidi originalni članak

Nogometaši Barcelone su u 14. kolu Primere doživjeli prvi prvenstveni poraz ove sezone. Pali su u Madridu, ali ne kod velikog rivala Reala, već kod "maloga" Getafea koji je slavio s 1-0.

Junak i strijelac pobjedonosnog pogotka je bio obrambeni igrač Juan Valera. Nakon kornera je Valera najbolje reagirao, te u gužvi glavom s nekoliko metara matirao Victora Valdesa.

Prije tog pogotka je Barcelona bila bolja, ali je relativno mlako napadala, te se teško nosila sa zgusnuto raspoređenom domaćom momčadi. Nakon pogotka je Barcelona pojačala brzinu, ali sve do 94. minute nisu imali pravu, stopostotnu šansu. Tada, u posljednjim trenucima utakmice, Messi je prsima primio loptu i lijevom nogom uputio udarac. Prevario je domaćeg vratara, ali se umjesto pogotka ispriječila stativa.

Završilo je tako 1-0 za Getafe, a Real sada ima čak šest bodova više od Barcelone. Katalonska momčad je tako ostala prilično neučinkovita ove sezone u gostima. U šest gostovanja su zabili samo osam pogodaka, a primjerice Leo Messi je samo jednom zabio izvan svog Camp Noua.

Real Sociedad je bio posljednji klub koji je u prvenstvu pobijedio Barcelonu. Dogodilo se to 30. travnja i bilo je 2-1 u San Sebastianu.


Primera, 14. kolo:

Getafe - Barcelona 1-0 (Juan Valera 67)

Real Madrid - Atletico Madrid 4-1 (Ronaldo 24-11m, 82-11m, Di Maria 49, Higuain 65 / Adrian 15)

Rayo Vallecano - Valencia 1-2 (Tamudo 84 / Jonas 21, Costa 56)

Idi na 24sata

Komentari 119

  • ping-pong 27.11.2011.

    gledao sam tekmu, ma još napočetku sam vidio da nije to to, mislio sam da će uzeti samo bod, a na kraju .........ni to! za sve je kriv alex sanchez, kad je on izašao bila je to sasvim druga igra.čovjek jednostavno nije za barcu!

  • Iveq 27.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Untrue_1 27.11.2011.

    Uvijek vjerni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare