To je to što me zanima!

Malo im je sedam milijuna: Lille nam se nije javio za Sammira...

Lille se nije javio za Sammira. Sedam milijuna eura bilo bi OK za početak pregovora, kaže Zoran Mamić. Jedina ponuda došla je iz Bayera za Šimu Vrsaljka
Vidi originalni članak

Pola Europe u lovu je na veznjaka Lillea, Belgijca Edena Hazarda. Francuzi navodno zamjenu za svoju prvu zvijezdu vide u Dinamovu Brazilcu.

- Bilo bi sjajno da ponuda zaista i stigne, no dosad se nitko iz Lillea još nije javio u klub. Možda su u kontaktu sa Sammirom ili njegovim menadžerom, ali s Dinamom zasad nisu - kaže sportski direktor Dinama Zoran Mamić, koji je iz medija doznao kako Lille priprema ponudu od sedam milijuna eura.

- U slučaju da takva ponuda dođe u klub, bio bi to dobar temelj za početak pregovora - kaže mlađi brat Mamić.

iskreno, mislim da je pretjerano očekivati da će netko za mene dati 10 milijuna eura, kaže Sammir

Na početku sezone Sammir je blistao, bio je ključan u kvalifikacijama za Ligu prvaka, no nakon toga je tonuo. Kako na terenu, tako i izvan njega. Međutim, u Maksimiru ne odustaju od želje da na njemu zarade mnogo. Ako sedam milijuna eura nije dovoljno...

- Iskreno, ne mislim da vrijedim deset milijuna eura, to je pretjerana cijena s obzirom na to da ne igram niti za jednu reprezentaciju - rekao je nedavno Sammir.

Jedina ponuda koja je dosad stigla u Maksimir ona je iz Leverkusena. Bayer bi želio angažirati mladog Šimu Vrsaljka.

- Odbili smo ih - kaže Mamić i dodaje:

- Nijemci su nudili tri milijuna eura odštete i klauzulu prema kojoj bi Dinamo dobio 50 posto od njegova idućeg transfera. Mislimo da to nije dovoljno za Šimu jer s obzirom na potencijal i kvalitetu vrijedi puno više.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • ma_da_25 19.05.2012.

    prava zamjena za hazarda , nema šta...

  • juventin 18.05.2012.

    iskreno, mislim da je pretjerano očekivati da će netko za mene dati 10 milijuna eura, kaže Sammir...Svjestan je i on sam koje je tele od igrača!

  • bubetko44 18.05.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare