To je to što me zanima!

Malo je pretjerao? C. Ronaldo traži od Reala 75 mil. godišnje

Cristiano Ronaldo zabrinuo je navijače Real Madrida nakon izjave kako mu je "bilo lijepo u Madridu", a nakon toga je izjavio kako se krivo izrazio. Prema navodima radija Cadena COPE, Ronaldo traži 75 milijuna eura...
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo uzburkao je duhove nakon finala Lige prvaka izjavom kako mu je "bilo lijepo u Madridu." Pa je rekao da to nije trebao izjaviti, pa je navijačima na proslavi poručio "Vidimo se dogodine."

I potom - muk. I špekulacije. Cristiano je otišao u reprezentaciju, a mediji nagađaju o njegovoj sudbini.

Pouzdani radio Cadena COPE objavio je kako je Ronaldo klubu poručio da je spreman ostati i završiti karijeru u Realu, potpisati ugovor do 2024. kada bi imao 39 godina. Ali da traži nevjerojatnu plaću od 75 milijuna eura godišnje!? Prema važećem ugovoru, koji ističe 2021. godine, Cristiano zarađuje 42 milijuna eura. A u slučaju da ove godine potpiše novi, pod svojim uvjetima, Real bi mu u narednih šest godina mora isplatiti 450 milijuna eura!

I dok je Ronaldov ostanak neizvjestan, Real je u potrazi za novim trenerom. Žuriti neće, a Gazzetta dello Sport otkrila je da je Florentino Perez preko Gallianija kontaktirao Massimiliana Allegrija, no Juventusov je strateg odbio europskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • profi19 05.06.2018.

    Sta sve ove novine nece izmisliti da bi pocrnili ovoga covjeka. Ja bi postavio pitanje dal niste vi mozda malo pretjerali kad kazete da zaradjiva 42 milijuna godisnje? pfuiii

  • Frenkyy 05.06.2018.

    Točno je napisano u članku ali nije objašnjeno kako treba ;Cristiano ima plaću 22 270 000 eura a ostalo su premije od zajedničkih sponzora sa Realom(po financijskom izvješću kluba za 2017. godinu-svi registrirani članovi Reala koji to žele, dobiju izvješće jednom godišnje- nakon skupštine). Cifra je donekle točna! Plus toga pare od CR-ovih osobnih sponzora Ronaldo i Real djele 50-50 ko i svi igrači Reala (to je prvi uvijet da bi uopće Real sklopio ugovor sa igračem). E tu je problem! CR hoće, za razliku od drugih igrača Reala da se ta klauzula (postotak) revidira u novom ugovoru(u njegovu korist) na što Perez nikad neće pristat.

  • tenk u odijelu 05.06.2018.

    Nije. Christina to zaslužuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare