To je to što me zanima!

Malo kasno, ali poništili odluku o izbacivanju Gorice iz 1. lige

Kako piše HNS arbitražni sud daje za pravo podnositelju žalbe, Gorici, ali prema odluci ipak nema pravo na odštetu. Ukinuta je i odluka da im se oduzme licencija
Vidi originalni članak

Arbitražni sud Hrvatskog nogometnog saveza poništio je odluku o izbacivanju Gorice iz prve lige! Čak 87 dana nakon žalbe to je tijelo poništilo odluku izvršnog odbora od 20. lipnja.

- Gore ne može! - kratko je komentirao Nenad Črnko, predsjednik NK Gorice, stanje u kojem se klub našao nakon odluke Arbitražnog suda HNS-a pod predsjedanjem Damira Primorca.

Iz HNS-a je stigao dopis:

'Arbitražni sud daje za pravo podnositelju žalbe te se ukida ranije donesena odluka o oduzimanju licencije. O odšteti Arbitražni sud ne može raspravljati. Kako je do današnjeg dana prošlo više od 30 dana od roka u kojem se na odluku Žalbenog tijela žalba  mogla podnijeti, Arbitražni sud neće raspravljati o nadoknadi'. 

Tražena odšteta bila je 25 milijuna kuna. Predsjednik Gorice najavio je sjednicu u ponedjeljak. Tad će se znati koje su daljnje aktivnosti kluba. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • as roma 02.10.2011.

    pa dobro ljudi moji toliki kriminal a jedini se ŠTIMAC bori za hrvatski nogomet gdje ste tada bili da mu date podršku nego sada kad je sve gotovo vi se našli pametovat katastrofa.Kad god je bio je Štimac bio na naslovnici pljuvali ste na njega kriminalac ovako onako a sad kad se sve zbroji čovjek je bio u pravu samo se nadam da neče odustat od spašavanja hrvatskog nogometa

  • dino95 02.10.2011.

    Eto to ti je Hrvatska Nogometna L(j)iga, marš mafijo iz Hrvatskog nogometa!

  • deronja 02.10.2011.

    Trebao bi im mamic isplatiti odstetu jer je on sve i sjebao zbog lokomotive, jadni smo u HNL gdje tri "covjeka "( ako ih mogu nazvati tim imenom) mamic , markovic, srebric kroje sudbinu svima nama .

Komentiraj...
Vidi sve komentare