To je to što me zanima!

Maloča produljio s Hajdukom: Potpisao je bez da je pogledao

Kapetan Hajduka Mario Maloča nakon pregovora s čelnicima 'bilih' produljio je ugovor na još godinu dana. Hajduk je danas raskinuo ugovor sa Stevenom Lušticom
Vidi originalni članak

Pregovori Hajduka s kapetanom Mariom Maločom uspješno su okončani, a epilog je produženje ugovora na još godinu dana. Maloči je ugovor istjecao sljedećeg ljeta i ove je zime mogao potpisati za bilo koji klub bez odštete, pa mu je Hajduk, kako bi izbjegao taj scenarij, ponudio produljenje ugovora.

- Kapetan je bio iznimno korektan, sve je trajalo manje od 15 sekundi, potpisao je ugovor bez da ga je i pogledao - otkrio nam je predsjednik Marin Brbić.

Zadovoljan je i Maloča.

- Iako bi i za klub i za mene bilo dobro da odem u inozemstvo, meni je dobro i u Hajduku i čekat ćemo neku drugu priliku za transfer - kazao je kapetan Hajduka.

Hajduk je danas sporazumno raskinuo ugovor s Stevenom Lušticom, koji se nije uspio nametnuti Igoru Tudoru, pa se vraća kući u Australiju.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • smijeh 10.09.2013.

    hahahhahahahahaha pa koce ga kupit????smjesan igrac,taj nemoze igrat nogomet ni u zupaniskoj ligi :))))bas me zanima di ce se prodat i za koliko.pogirat ce ga jos stimac ali nis od njega :)))

  • marin arsenal 09.09.2013.

    ljudi,zna li ko šta o onim amerikancima ili onom australcu,o njima više ni trga ni glasa?

  • mata iz inata 09.09.2013.

    Oh Bože, daj Hajduku ljude koji znaju ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare