To je to što me zanima!

Mama Biserka: Od Dražena nije bilo takvog igrača. Sretna sam

Luku pratim odavno iz Madrida i vdjela sam da se zvijezda rađa, tako je mlad i tako zrelo igra. To me sve podsjećalo na Dražena, bila sam sretna da se to na ovim prostorima događa ponovno, rekla je Biserka Petrović
Vidi originalni članak

Slovenska košarkaška reprezentacija napravila je pravi pothvat i van svih očekivanja osvojila Europsko prvenstvo pobijedivši Srbiju u finalu 93-85. Bila je to prva košarkaška medalja Slovenije i odmah zlatna. Ovaj EuroBasket izrodio je i novu košarkašku zvijezdu - Luku Dončića.

Doduše, teško je tvrditi da je baš ovaj EP izrodio novu zvijezdu pošto Dončić igra vrhunsku košarku na vrhunskoj razini zadnje dvije godine otkad je zaigrao za seniore Real Madrida, ali ovo Europsko prvenstvo učinilo ga je poznatim široj europskoj, pa i svjetskoj publici.

Pohvale za Dončićeve nastupe stižu sa svih strana pa tako i od mame Dražena Petrovića.

- Luku pratim odavno iz Madrida i vidjela sam da se zvijezda rađa, tako je mlad i tako zrelo igra. To me sve podsjećalo na Dražena, bila sam sretna da se to na ovim prostorima događa ponovno - rekla je Biserka Petrović za slovenski Planet TV pa dodala:

- Otkad je Dražen otišao nisam ugledala dečka koji je u tim godinama zaigrao tako zrelo, zbog toga sam sretna, pratim ga i pratit ću ga.

Draženova mama prokomentirala je i stanje u slovenskoj reprezentaciji.

- Cijela slovenska ekipa bila je tako zrela, takva kemija se stvorila, to je bilo fascinantno. To sad treba biti putokaz svima s ovih prostora.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 21.09.2017.

    dva velika Srbina

  • wwww 19.09.2017.

    Šta ste se više ovoliko dovezali "maloga" on je dobar igrač ali sada gatati u kavu da će biti Lebron je glupost glupih ljudi na potenciju i na kraju krajeva treba hvaliti Dragića jer da njega nije bilo Slovenija ne bi vidjela ni polufinala..

  • Rolex_1 19.09.2017.

    Kakva godina za Slovence:😂 - dobili predsednika uefe - uvalili amerima prvu damu - uzeli hrvatima nesto oko mora - digli srbima zlato ispred nosa ... Italijani, cuvajte Trst 💪😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare