To je to što me zanima!

Roditelji nestalog igrača očajni; Sala rekao suigraču: Bojim se

Ništa ne znamo, nadamo se da će sve dobro završiti. Pričao sam s njim u nedjelju, rekao je otac Emiliana Sale, nogometaša i zvijezde Cardiff Cityja čiji je avion nestao iznad Engleskog kanala u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Emiliano Sala (28) bio je u avionu koji je nestao s radara u ponedjeljak u Engleskom kanalu, potvrdila je francuska kontrola leta. S njim je bio još samo pilot.

Nogometaševi roditelji, Horacio i Mercedes Sala, čekaju vijesti u Argentini. 

TRENIRAO GA HALILHODŽIĆ Avion sa zvijezdom Premierlige nestao iznad Engleskog kanala!

- Prijatelj mi je rekao da je nestao avion i da misle da je moj sin u njemu. Jako sam zabrinut, ništa ne znamo. Očajni smo, nadamo se da će sve dobro završiti. Pričao sam s njim u nedjelju. Još nam se nitko iz Nantesa nije javio, sve što znamo je da je to bio mali avion i da je nestao iznad Engleskog kanala - rekao je otac Horacio.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sala je bio u privatnom avionu predsjednika engleskog kluba Cardiff Cityja za koji je potpisao u transferu od 17 milijuna eura.

U Nantesu ga je trenirao Vahid Halilhodžić koji nam je potvrdio da je Argentinac u ponedjeljak bio u klubu, oprostio se od suigrača i krenuo prema Walesu. Francuska kontrola leta izgubila je svaki kontakt s avionom blizu Kanalskih otoka.

- Ništa ne znamo. Samo su nam rekli da je avion nestao na putu od Nantesa prema Cardiffu i da ga traže - rekla je majka Mercedes.

Lokacija nestanka aviona

Nestali avion tražili su do 2 ujutro, potraga je morala biti prekinuta zbog lošeg vremena, a nastavila se ujutro. Avion traže dva helikoptera, dva aviona i brod koji su pregledali 1600 km2 područja za koje vjeruju da je avion nestao.

EMILIANO SALA Posljednja fotka igrača čiji je avion nestao par sati kasnije

- Nema traga avionu, ali nastavljamo potragu. Teško da je ovo netko preživio. Ni spasitelji ne očekuju da ima preživjelih. Jednostavno ne znamo kako je avion mogao samo tako nestati s radara. Uopće nije bilo radio komunikacije između pilota i tornja. Samo je nestao - rekao je istražitelj John Fitzgerald.

Javio se bivšem suigraču

A prije pada aviona javio se bivšem suigraču Nicolasu Palloisu:

- Vožnja je neugodna, bojim se - rekao je Sala Palloisu, javljaju francuski mediji.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Exterminator 22.01.2019.

    Možda ga pronađu ... nego što s parama ? Cardiff platio nekih 28 milja ako se ne varam , jel lova sjela na račun ? Netko se sad grize

  • kinezojapanac 22.01.2019.

    Ko ga je tjerao u avion? Ja u to šta zovu avion ne idem ni mrtav pa kad padnem u more da me ribe mrtvog pojedu.

  • Moralnavertikala_1 22.01.2019.

    Kraj famoznih 50 000 satelita oni ne mogu pronaci 1 avion.

Komentiraj...
Vidi sve komentare