To je to što me zanima!

Mamić: Bilić i Marković odlaze nakon Europskog prvenstva

Osim što će trebati izabrati Markovićevog nasljednika, to ćemo nažalost morati učiniti i za izbornika Bilića iako bih volio da ostane, rekao je Zdravko za Novu TV
Vidi originalni članak

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić prije nekoliko mjeseci odlučio se povući iz javnosti, a svaka njegova nova izjava privlači veliku pozornost. Maminjo se u intervjuu za Novu TV osvrnuo na aktualne teme u hrvatskom nogometu, na izbornika Bilića i predsjednika HNS-a Markovića kao i na slučaj Bišćan.

- Neću pljuvati ako podbacimo na Euru, to je sigurno, a osim što će trebati izabrati Markovićevog nasljednika, to ćemo nažalost morati učiniti i za izbornika Slavena Bilića. Ja sam za njegov ostanak, ali Bilić sigurno ide i njegovog nasljednika neka bira novo vodstvo HNS-a - rekao je Mamić te prokomentirao odluku o izbacivanju kapetana Dinama Igora Bišćana iz momčadi:

- To je velika tuga i za klub i za mene jer se radi se o našoj legendi i kapetanu, ali klub snosi jako malo krivnju za takav epilog. Ovo je bila isključivo odluka trenera, a mi smo dovedeni pred gotov čin, morali smo birati, ili trener ili igrač. Konzultirao sam se sa članovima Izvršnog odbora i odlučili smo da stanemo uz trenera. 

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 94

  • Capafiori 26.03.2012.

    On će maknuti Markovića i Bilića????? ON! Bog! I još će pri tome tražiti zaštitu svoje obitelji od vrijeđanja, vrijeđajući i ponižavajući pamet svih ljubitelja nogometa. Sram te bilo Mamiću!

  • biberrr 26.03.2012.

    Svi vi letite i prije Eura,nećete još jedno veliko natjecanje zahebat! Brzo ćeš ti dobiti posjetu i u HNS-u i u Maksimiru!

  • plavizg 25.03.2012.

    haha, taj je nekoga konzultirao. možeš mislit. smrad!

Komentiraj...
Vidi sve komentare