To je to što me zanima!

Mamić: Dugujemo za struju pa svi besplatno na stadion

Ma ja imam tih 5000 kuna u malom džepu, ali ne znam kome platiti, koga zvati, rekao je Zdravko Mamić otkrivši da je Grad dužan 5000 kn za struju
Vidi originalni članak

U podne smo saznali da netko nije platio nekakvih 5000 kuna računa za struju na 'sjeveru’ i mi fizički ne možemo otvoriti ulaze na tribinu za utakmicu protiv Intera jer se vrata otvaraju na struju. Zato ćemo besplatno otvoriti vrata stadiona. Eto, horor u Maksimiru se nastavlja. Padaju nam pločice na glave, sve se raspada, a sad više nemamo ni struje, rekao je Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić u petak nakon redovne “presice” u Maksimiru.
Dinamo sam plaća sve komunalije na stadionu osim na sjevernoj tribini, za koju se zbog održavanja poslovnih prostora brine Grad.
- Ja tih 5000 kuna imam u malom, ne u velikom džepu. No jednostavno ne znam kome se obratiti. Cijeli smo dan zvali sve gradske urede, no oni odgovornost prebacuju jedni na druge - očajno je zvučao Mamić, zastao i uhvatio se za glavu:
- Majko Božja, ne mogu više ovako. Ne znam više što da radim. I sad mi pričamo o nekakvim europskim proljećima i o tome tko kako igra, a nemamo minimalne uvjete na ovom stadionu i nikog za to nije briga. Vrijeme je da se i navijači dignu na noge i počnu prosvjedovati pred Gradskom skupštinom.



BANDIĆ: PREUVELIČAVATE NEZGODU NA MAKSIMIRU
Kabinet gradonačelnika Bandića kontaktirao je s Upravom Dinama i zaključak je da ne bi trebali preuveličavati nezgodu na maksimirskom stadionu. Ispalo je pedesetak četvornih metara keramičkih pločica. Gradončelnik Bandić je dodao:
- Ja sam za završetak stadiona, ali sam i predložio referendum, kojim bismo građane uključili u tu, za grad važnu odluku. Moju je inicijativu odbila Gradska skupština Grada Zagreba. Moramo sagraditi stadion na Kajzerici i u isto vrijeme popraviti Maksimir. Kada Kajzerica bude gotova, Dinamo bi na tom stadionu igrao dok se ne dovrši Maksimir - kaže Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Terry15 26.03.2010.

    zlatni dečko

  • dusansk 26.03.2010.

    Važno je da imaš love za novi Bentley...

  • Nizozemac 26.03.2010.

    Veliki sam Dinamovac ali ovako sto svjet nije vidio .Stvarno sramota

Komentiraj...
Vidi sve komentare