To je to što me zanima!

Mamić mijenja cijelu momčad, trojica bivših lokosa na 'svoje'

Dinamo u HNL-u nema najbolji učinak protiv lokosa, s pet suparnika u povijesti lige ima bolji međusobni omjer. A najzvučnija pojačanja Jelavić i Papadopolous daleko su od forme i još ne konkuriraju za utakmice
Vidi originalni članak

Za početak, uoči novog gradskog derbija, Lokomotiva nije momčad s kojom Dinamo ima najbolji skor u HNL-u. Ni blizu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Od klubova s kojima je odigrao barem pet utakmica, Dinamo ima bolji učinak protiv nekad europskog Kamena Ingrada, protiv Sesveta, Međimurja, Gorice i Intera. Nitko od njih nije pobijedio "plave", Međimurje im je uzeo bod u deset okršaja, Gorica bod u devet susreta, a Inter je u 39 utakmica tek pet puta uspio remizirati.

S Lokomotivom Dinamo ima 33 pobjede u 38 utakmica, uz dva remija i tri pobjede lokosa.

Danas (17 sati, Arena Sport 3) veliki je favorit i za 34. slavlje u gradskom derbiju. Lokosi su na posljednjem mjestu na tablici, u malo boljem stanju nego u prvom kolu, kada ih je prvak 'nakantao' 6-0, ali tek u stvaranju igre nove momčadi.

Štoviše, najzvučnija pojačanja ljeta u HNL-u Nikica Jelavić i Kyriakos Papadopolous daleko su od forme i još ne konkuriraju za utakmice.

Zoran Mamić će, s druge strane, možda promijeniti cijeli sastav u odnosu na remi u Moskvi. Jer u četvrtak je novi europski okršaj, u Maksimir stiže Wolfsberger.

Theophila i dalje nema, vrlo je izvjesno da će u početnom sastavu opet biti Hajrović, Moharrami, Gavranović..., a i pokoji bivši lokos.

Kastrati je igrao i u toj prvoj, 16. kolovoza, a sad bi debitirati protiv svog bivšeg kluba mogli Jakić i Tolić.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Trump Jong Un 01.11.2020.

    Nema danas vesti o Đokanu koji je imao čast i radost da upozna Amfilohija i provede neko vrijeme blizu njega i osjeti predivnu energiju koju je on posjedovao ?

  • Baljak47 01.11.2020.

    Danas Mamić može igrat sa pionirima, svejedno nema problema! Bjegunac od HR pravosuđa baš je sve predvidio.

  • antonio45 01.11.2020.

    Dame i gospodo, samo u Rvatskoj, derbi svih derbijaa😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare