To je to što me zanima!

'Mamić ne provocira jer zna što će biti ako kažem neke stvari'

Borim se protiv njega jer on nema sportskih kapaciteta, samo novca, ima blizu 50 milijuna eura, rekao je Ćiro Blažević o "sinu" Zdravku Mamiću za Sportski.net
Vidi originalni članak

U emisiji 'Nulta točka' Ćiro je u par navrata prozvao Mamića, ali Zdravko ga u jučerašnjoj 'poslanici' gotovo da nije niti spomenuo.

- On zna što će biti ako ja izađem s nekim stvarima i zna da me ne smije previše provocirati - počeo je Ćiro za Sportski.net:

- Mamić je za razliku od mene kupovao stanove, ali s Dinamovim parama! On je svjetski trgovac i njemu se tu mora kapa do poda skinuti, ali to je odvratna politika, nema tu sporta! Borim se protiv njega jer nema sportskih kapaciteta, samo novca, ima blizu 50 milijuna €.

Za kraj je spomenuo kako Zdravko slaže momčad.

- On po svom bratu pošalje ceduljicu Anti Čačiću i kaže samo: 'Ovaj sastav!' E, to je istina. 

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • WOMANIZER 14.11.2012.

    lijepo mu je sve objasnio ćiro!

  • Superteška 14.11.2012.

    Ima ovdje i onih koji pamte Ćiru iz 90-ih. Tada je bio duplo gori od Mamića. Javno se hvalio da mu Poglavnik sastavlja tim i da je na to ponosan. A u preoblikovanju Dinama u građansko društvo neposredno je sudjelovao kao Poglavnikov čovjek i tada je provedena najveća pljačka. Svi sudski procesi starijih igrača upravo su iz tog perioda.

  • danijel1908 14.11.2012.

    ne branim ni jedog ni drugog...ali da mamic po bratu salje ceduljice sastava pred utakmicu???daj ciro nemoj biti smijesan pod stare dane....pa ljudi moji dinamo nije izasao u istom sastavu koliko utakmica???necu reci da mamic nije iron boss al da treneru pravi momcad sumnjam da to radi....a i ciro se vratio u nogomet i poceo da perenda o drugima,de ciro drzi se zagreba i gledaj kako ces klub spasit od druge lige a pusti mamica i njemu slicne...imas ti i previse svoga posla...pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare