To je to što me zanima!

Mamić: Proklinjem dan kad sam upoznao Mandžukića...

Mandžina igra danas bila je sabotaža od prve do zadnje minute. Dinamo je njegova igračka, rekao je Zdravko Mamić razočaran igrom svog igrača
Vidi originalni članak

U emotivnom istupu nakon utakmice Zdravko Mamić glavnoga je krivca za poraz u Splitu pronašao u najsupljem eksponatu u svojoj zlatnoj vitrini - Mariju Mandžukiću.
- Mandžukićeva igra bila je sabotaža od prve do zadnje minute. Gledao sam jučerašnji trening i rekao Kruni: "Ili Mandžukić ne igra ili ja odmah idem u Zagreb". Kruno je danas prijepodne zatražio razgovor sa mnom i Zokijem te rekao da bi Majndžukić ipak trebao igrati. I ja sam popustio. Rekao sam Mandžukiću: "Ti si naš Messi, donesi nam trofej!" Spustio sam se na razinu klauna, a on nam je svima vratio nonšalancijom i nezalaganjem - rekao je Mamić u jednom dahu i onda nastavio:
- To je jedan pokvarenjak, koji je naučio samo primati, a ništa ne vraćati. Jedva čekam da prođe ova noćna mora od sezone. Proklet bio dan kad sam ga upoznao! Još prije utakmice protiv Red Bulla cijela momčad i stručni stožer, ma pedeset ljudi, molilo ga je da ne dobije žuti karton jer su svi znali na koji način ih dobiva. A on nije dobio jednog, nego dva! Uskratio je navijačima velike radosti, a klubu velik novac.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • dinamo 07.04.2010.

    šta vi tovari spominjete hokej vi kada budete imali nešto osim nogometa ani to vam baš nije za pohvalu onda se javite košarka vam je propala kao i vaterpolo tako da nemate ništa i kako je onda split sportski grad.

  • dotafrik 07.04.2010.

    citiram mamić: \"Ti si naš Messi, donesi nam trofej!\" da se usereš od smijeha hahahahahahahhaahha

  • onaj 07.04.2010.

    Tako je m13kfp - Medveščak se polako pojačava - bit će na jesen gromovito!

Komentiraj...
Vidi sve komentare