To je to što me zanima!

Mamić: Veseli me igra iz prvog dijela, ali i ljuti ono iz drugog...

Bili smo svjesni propusta u igri s Hajdukom u ranijim utakmicama. Oni su koristili naše pogreške u posjedu, oduzimali lopte i izlazili u kontre. Zato smo inzistirali na čvrstoći, rekao je Zoran Mamić
Vidi originalni članak

Dinamo je u polufinalu kupa Hrvatske na Poljudu pobijedio Hajduk 2-0 golovima Soudanija i Ćorića. Trener 'modrih' Zoran Mamić bio je zadovoljan prikazanom igrom u prvom poluvremenu.

- Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi, ali koliko me veseli prvo poluvrijeme, ljuti me drugo. Prvih 45 minuta radili smo velike probleme Hajduku, iskoristili dvije prilike, ali u drugom dijelu nije bilo onako kako smo se dogovorili. Znaju se Dinamovi ciljevi, čemu mi stremimo, i ako to želimo dostići ne smijemo se zadovoljiti sa samo 45 minuta dobre igre - rekao je Mamić.

Na pitanje je li ovo najslabiji Hajduk s kojim je igrao, Mamić je ostao bez komentara.

- Ne sudjelujem u svakodnevnom radu s njima i ne bih se usudio tako nešto komentirati.

Novinare je zanimalo je li riješeno pitanje prolaza u finale?

- Ima još 90 minuta, u nogometu je puno toga moguće. Naravno da je kvaliteta na našoj strani, ali ne bi bilo sportski da ja sada kažem da smo prošli u finale.

Poučen prethodnim utakmicama, Mamić je točno znao kako želi odigrati ovu utakmicu.

- Imali smo ideju kako želimo odigrati. Bili smo svjesni propusta u igri s Hajdukom u ranijim utakmicama. Oni su koristili naše pogreške u posjedu, oduzimali lopte i izlazili u kontre. Zato smo inzistirali na čvrstoći i to je izgledalo kako je izgledalo. Utakmica u nedjelju je za mene važnija, želimo zadržati odstojanje od našeg pratitelja Rijeke i nemamo pravo na krivi potez. 

Podsjećamo, Dinamo i Hajduk igraju prvenstvenu utakmicu u nedjelju na Poljudu u 15.00 sati.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Dalmacija u srcu 17.03.2016.

    Ajde Mamiću ponovno će te bolit guza u remetincu, pripremi se za put.

  • strmi007 17.03.2016.

    Dinamoooooooooooooooooooo¨"!

  • dr_sc_milivoj 17.03.2016.

    vi ste gospodine mamicu najveci lopov i prevarant i mozete sretni biti sto je nas gosp. milanovic smijenjen prevarom u oporbu jel bi vas zatvorio za sva vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare