To je to što me zanima!

Mamić: Raspali smo se protiv Red Bulla, događa se i većima

POGLEDAJTE LIGU PRVAKA Nije to tako neuobičajeno u nogometu. Gledali ste Ligu prvaka ovaj tjedan i vidjeli da se takve utakmice dogode, kaže Zoran Mamić...
Vidi originalni članak

Dvaput sam u autobusu na povratku iz Salzburga pogledao utakmicu. Jednom s cijelom momčadi, a drugi put s pomoćnikom Krznarom. Prvo poluvrijeme su nam dvaput ušli u 16-erac i dvaput zabili, rekao je Zoran Mamić.

Dinamo je doživio debakl u Salzburgu. "Modri" su primili četiri gola u 52 minute. Uspjeli su "uljepšati" poraz dvama golovima u zadnjih 10 minuta utakmice.

O raspadu sistema

Raspali smo se na početku nastavka, ali nije to tako neuobičajeno u nogometu, zar ne? Gledali ste Ligu prvaka ovaj tjedan i vidjeli da se takve utakmice dogode; jačima od Dinama. Naravno, nije dobro i mislim da se više ne može dogoditi ovakva utakmica. Ovo nam se više neće dogoditi, rekao je Zoran.

Borba za prolazak dalje

Sportski je nadati se i željeti pobjedu te ćemo napraviti sve za to. Da bi to i ostvarili treba se na terenu ponašati kako se u Salzburgu ponašao Arijan Ademi. Ja da ne vjerujem i da se ne nadam da možemo proći dalje ne bih više bio ovdje, kazao je Mamić.

Razgovor s igračima

Najveća kazna za igrača je kada ne igra. Za ovaj slučaj financijske kazne nisu pravi način, ali da će neki igrati manje ili više – toga će biti. Imali smo jučer 20-minutni monolog, a reakciju ćemo vidjeti, dodao je trener Dinama.

Osijek

Čeka nas nastavak prvenstva gdje nemamo pravo na krivi korak. U prvoj utakmici su nam stvorili dosta problema, a iako smo na kraju dobili nije to bilo dobro kako smo željeli. Bit će nekih promjena jer smo nakon puta u petak imali tek lakši trening pa je teško reći tko će biti spreman - rekao je Zoran i dodao:

- Imamo problema i danas nakon treninga ćemo znati na koga možemo odnosno ne možemo računati. Čop? On je jučer normalno trenirao i spreman je za utakmicu.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • zloćo 27.10.2014.

    Događa se i večima,ali Dinamu se ne prestaje događati.

  • scarte03 26.10.2014.

    Pa sad da budemo iskreni,smjesan trener,smjesne izjave,smjesan klub,smjesni navijaci. Svaka cast navijacima koji ime svoga kluba nose u srcu ali jedna obitelj koristi se tim klubom kao njihovim privatnim vlasnitvom. Vojska navijaca,glas poreznih obveznika i ljudi koji vole sport trebao bi i morao biti jaci od necije mafijaske diktature koja vlada. Zalosno je da grad Zagreb nema niti jedan klub koji bi mogao i morao uzivati u nogometnim uspjesima a to zasluzuje. Zalosno je, pa cak i pomalo smijesno gledati prazne tribine i pune mreze kluba koji godinama moze i mora vise, bolje i jace. Pozdrav od zagrizenog navijaca Hajduka iz Splita i vatrenog zagovaratelja postenja u nogometu i zelje za nogometnim rivalstvom i sportom. Zivili!

  • tomicalomica 26.10.2014.

    Niskoristi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare