To je to što me zanima!

Mamić: Samo čudo može spriječiti Zajecov dolazak

Velimir Zajec na korak je do Maksimira. Klupska legenda trebala bi preuzeti 'modre' i to nakon što je Kruno Jurčić iznenada podnio ostavku i otišao
Vidi originalni članak

Velimir Zajec bit će novi trener Dinama. O tome se špekuliralo nakon što je klupu 'modrih' napustio Kruno Jurčić. Mamić je tražio trenere, dobivao odbijenice, a jedan je čovjek uporno ponavljao: "Ako me budu zvali, dolazim. Dinamo je moj klub". Taj je čovjek Velimir Zajec.
- Ostali smo na jednom kandidatu, Velimiru Zajecu. Trebalo bi se dogoditi čudo da Zajec ne postane naš trener - izjavio je Zdravko Mamić za SN.
- Dinamo je moja ljubav i naravno da bih prihvatio poziv iz Maksimira. Tražim adrenalin, pravi posao, sazrio sam i mogu se nositi sa svim nogometnim problemima - rekao je Zajec još ranije za 24sata.
Popularni Zeko već je vodio Dinamo, a ima i iskustvo treniranja premierligaškog kluba. Privržen je 'modrima', klupska je legenda, trener s karizmom. Mamiću je to i više nego dovoljno. Samo je pitanje trenutka kada će i službeno biti objavljeno da je Velimir Zajec novi trener zagrebačkog Dinama.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • -zZzbuNJeEeNi_ToNy- 23.05.2010.

    zeko je car...carcina...a vi sto mislite da je glup sto dolazite poklopite se usima..neznate kakve gluposti pricate...kao ovaj terry15...

  • -zZzbuNJeEeNi_ToNy- 23.05.2010.

    @onaj drzi se ti svog hajduka...razguli odavdje sa svojim blesavim komentarima

  • mario66617 23.05.2010.

    jel i Zeko krenuo pješice?...

Komentiraj...
Vidi sve komentare