To je to što me zanima!

Sastanak u Maksimiru: Mamić i prognani Filho kratko popričali

Sammir je točno u podne stigao u Maksimir na sastanak sa Zdravkom Mamićem. Sastanak je trajao vrlo kratko, pomirenja nema, no Sammir je i dalje Dinamov igrač
Vidi originalni članak

Sammir je u podne stigao u klub na sastanak sa Zdravkom Mamićem. Nije tu bilo nikakvih velikih stvari, raskida ugovora niti pomirenja. Sastanak je trajao kratko, a Sammir je i dalje Dinamov igrač - do isteka ugovora.

Dinamovom Brazilcu istječe ugovor na ljeto, a Zoran Mamić je još prije objavio kako Sammir više nikad neće igrati u Dinamu te da slobodno može potražiti novi klub. 

Sammir je nekoliko puta odbio potpisati novi ugovor, a klub ga se odrekao nakon posljednjeg "iskazivanja nepoštivanja prema klubu i svojim suigračima", kako je objavio Dinamo na službenoj stranici.

<<<Sammiru presudila lokva vode: Odbio sam jer sam bio virozan>>>

Idi na 24sata

Komentari 107

  • cimerrr 13.11.2013.

    Da je pametan potpisao bi novi ugovor,miljun eura po sezoni. Mamic bi ga uvalio nekom posto poto jer Dinamo ne moze toliko placati igraca,to je vise zato da mu digne cijenu. Ovako van igre do ljeta ce ga svi zaboraviti,a trebati ce mu bar godinu dana da dode u formu,cijena ce mu debelo pasti.

  • praky 13.11.2013.

    Samir je jedini koji je zahebao Mamića.

  • morski_pas 13.11.2013.

    joj joj što ćemo sad .......plače mi se ,deprimiran sam ah ah... ha ha ha ma totalna glupost

Komentiraj...
Vidi sve komentare