To je to što me zanima!

Mamić strepi: Milijuni eura samo za igranje u HNL-u

Izbaci li Uefa Dinamo iz Europe, Mamić je uzalud na pojačanja potrošio bogatstvo. Igrači vrijedni sedam milijuna eura trošit će svoje noge u HNL-u
Vidi originalni članak

Oprezni smo, ali nema nikakve panike, tvrdi Damir Vrbanović.
Dinamov direktor priznao je da je iznenađen Uefinim pismom u kojem piše da će kaznu “modrima” od 200.000 eura još jednom razmotriti. Dodao je Vrbanović kako će možda i smanjiti kaznu “jer im je previsoka”. No teško je povjerovati da je Uefa rekla: “Ma, previše nam je 200.000 eura, bit će dovoljno i 100.000, bez obzira što vaši navijači godinama rade nerede”. I zato danas u Maksimirskoj 128 žive u velikom strahu. Najveći je strah od izbacivanja iz Europe.
Mamići su baš malo “osvježili” svlačionicu i u zimskom šopingu potrošili više od 4 milijuna eura. Dodaju li se tome transferi na ljeto, Dinamo je ove sezone samo na pojačanja potrošio više od 7 milijuna eura. Zdravko Mamić je ih je sve “pokupovao” za osvajanje prvenstva i napada na Ligu prvaka, u koju će, zbog reorganizacije, sljedeće sezone biti lakše ući.
Izbace li Dinamo iz Europe, sav njegov trud bit će uzaludan.
Gotovo 7 milijuna eura na pojačanja i još oko 5 milijuna eura godišnje plaće, bez premija. Bit će to i veliki test za Zdravka Mamića, hoće li u slučaju izbacivanja Dinama iz Europe rasprodati momčad, s “dobrom” izlikom, ili ipak neće.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • k1994m 23.12.2008.

    Pa netreba klub placat zbog navijaca...pa nisu im klubovi placali karte i troskove putovanja da bi ih potom izbacili...za to sto su oni bacali baklje treba prije ispitat organizatore jer su oni krivi sto su se baklje unesle na stadion...a najrealnija kazna za ovo je 20 utakmica pred praznim tribinama pa nek ti huligani onda gledaju na tv-u kako DINAMO ULAZI U LIGU PRVAKA,,,ja mislim da ce im to teze past nego izbacivanje!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare