To je to što me zanima!

Mamić umirovio Kovača, a Kruno Jurčić ipak ostaje...

Jurčić ostaje trener Dinama, odlučili su njegovi čelnici. Izvršni odbor međutim nije se usuglasio o ostanku Roberta Kovača, pa će on u mirovinu...
Vidi originalni članak

Gotovo tri sata trajala je sjednica izvršnog odbora u Maksimiru. Među prvima stol je napustio Zdravko Mamić.
- Svi članovi su jedinstveni u odluci da Kruno Jurčić ostaje trener. Sjetili smo se da je u trenutku njegova preuzimanja momčadi, prošle godine Dinamo bio drugi. On je ipak osvojio prvenstvo, a taj uspjeh ponovio je i ove godine. Isto tako, svjesni smo i 'grozota' koje je Dinamo priuštio navijačima u proljeće - u dahu je rekao Zdravko Mamić.
I sam je nekoliko puta zatvorio oči pred Dinamovim igrama i napustio stadion. Posljednji put bilo je to u Šibeniku.
- Ajmo, ne mogu više ovo gledati - rekao je Mamić početkom drugog poluvremena, sjeo u auto i krenuo prema Zagrebu.
- Bez obzira na sve to, Jurčić ostaje trener - dosljedan je bio Mamić.
No ako je izvršni odbor bio jednoglasan o ostanku Jurčića, 'pokefali' su se o statusu Roberta Kovača. Jedni su tvrdili da mu treba smanjiti plaću, drugi da treba ostati ista, a sve polemike razriješio je sam Robert, izjasnivši se da mu je ova sezona bila ujedno i posljednja. Odustaje od Dinama i nogometa te će se posvetiti svojoj obitelji.
Razgovaralo se i o stadionu, no Mamić je rekao da tu nema nikakvih novih informacija.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Nizozemac 17.05.2010.

    Ako je tako Mamicu onda gurajte mladje Dinamove nogometase u vatru ali nemojte ni dovodit umirovljenike,a ako ste i rijesili da Jurcici ostane tesko da ce Dinamo osvoit prvenstvo a kamoli nesto vise u narednoj sezoni 100% sam siguran.

  • razumni...not 17.05.2010.

    bas je obrnuto trtebao napravit,ja jos jednom ponavljam,badelj,vukusic i kramaric su budusnost hrvatske repke i igrat ce u samo najjacim klubovima

  • njonjo 17.05.2010.

    Mamic bi si sada mogao jaja pojest jer je svecano obecao prosle godine da nece smaknuti Jurcica. On bi ga se htio rijesiti ali nesmije sebi skakati u usta .

Komentiraj...
Vidi sve komentare