To je to što me zanima!

Mamić uoči ogleda sa Zadrom: Dinamo će biti taj koji odlučuje

Pred zagrebačkim je Dinamom prvenstvena utakmica sa Zadrom u Maksimiru u ponedjeljak u kojoj će Štimčevi izabranici biti posebno motivirani dobro odigrati...
Vidi originalni članak

Dinamo se nakon mini-priprema u Rovinju i minimalne pobjede nad Istrom 1961 u Kupu u srijedu okreće MAXtv Prvoj ligi. U ponedjeljak ga od 17 sati očekuje dvoboj 21. kola protiv Zadra u Maksimiru.

- U Rovinju smo odlično radili, imali smo sjajne uvjete i odlazak u Istru se ponovno pokazao kao pun pogodak. Što se tiče liječničkog kartona, svakako je dobro što utakmica protiv Istre, unatoč teškom terenu, nije ostavila posljedice tako da nemamo novih problema - rekao je trener "modrih" Zoran Mamić na konferenciji za novinare.

Domagoj Antolić van je stroja nakon što je obnovio ozljedu leđa. A Mamić zna da ima motiviranog protivnika.

- Zadar je dobra momčad iz koje će bivši izbornik i novi trener Igor Štimac znati izvući maksimum. Imaju nekoliko opasnih pojedinaca na koje moramo paziti, a opasni su iz kontri i prekida tako da ćemo morati biti koncentrirani.

Zadrani su u prošlom kolu dobili Osijek na Stanovima 3-1 pa ih se mora uzeti s oprezom.

- Ipak, uz sav dužan respekt i ozbiljnost s kojom pristupamo i ovoj utakmici već sam puno puta rekao kako je Dinamo taj koji odlučuje kako će izgledati utakmice u domaćem prvenstvu - rekao je Mamić zaključivši kako će napraviti nekoliko promjena u početnoj postavi.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • hrvatska u srcu 15.02.2015.

    dinamo sutra pušta zadru barem bod

  • Hrvoje Horvat 15.02.2015.

    kaj ovaj gubitnik mamić i dalje trenira dinamove parazite paa to je strašno lik nema pojma o pojmu

  • ime korisnika 15.02.2015.

    Petarda im ne gine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare